İki Farklı Redmi K30 Modeli Yolda

Redmi K30

10 Aralık’ta Redmi, önemli tanıtımlar yapacak. Markanın başta akıllı telefonlar sunduğunu göreceğiz ancak bunun dışında laptop modelleri ve belki de bir akıllı TV modelini de görmek mümkün olabilecek. Tabii ki tanıtımın başrolünde Redmi K30 modeli yer alacak.

Bir yandan Pro modelinin geleceği serinin bir yandan ise ana modellerinin sunulduğunu görmek mümkün olacak. Redmi K30 akıllı telefonlarının ise kendi içerisinde iki farklı modelle beraber geleceği ortaya çıktı. Bu modellerden biri uygun fiyatlı akıllı telefon olacak bir model ise 5G destekli model olacak.

İki Farklı Redmi K30 için Özellikler

Ana modelin iki farklı versiyonla gelmesinin başındaki neden 5G desteği olacak. Bir modelde Snapdragon 765G serisi işlemciler kullanılacak. Bu seride fiyat daha yüksek olacak ancak hem RAM miktarı daha yüksek olacak hem de 5G desteğine yer verilecek.

İlginizi Çekebilir: Snapdragon 765G Kullanan İlk Telefon Redmi K30 Olacak

İki akıllı telefonun ekran boyutları ise aynı olacak. 6.67 inç ekranlar sunulduğunu göreceğiz. Fakat 5G destekli modelin çözünürlük kısmında biraz daha iyi bir aralık sunması da söz konusu olacak. Bu model çözünürlük kısmında Full HD+ değerine yer verecek.

4G destekli olarak gelecek olan modelde ise ekran çözünürlük değerinin Full HD olması bekleniyor. Yine 4G destekli modelin içerisinde yer alan işlemcilerin ise Snapdragon 730 olması bekleniyor. Her iki telefonun da Android 10 işletim sistemini kullanacağını da ekleyelim.

Geri kalan detaylar ve en önemlisi de fiyat farkları için 10 Aralık’ta yapılacak olan tanıtımı beklemek gerekecek.  10 Aralık tanıtımı sonrasında Pro model için de tüm bilgiler paylaşılmış olacak. Tanıtımdan sonra bilgilere yer vereceğiz.