Hayatınızı Kolaylaştıracak Xiaomi Akıllı Fener

Xiaomi Akıllı Fener 4

Xiaomi akıllı ürünleriyle hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Marka son olarak 3 in 1 Multi-Function Flashlight ürününü tanıttı. 3’ü 1 arada el feneri olarak gösterebileceğimiz yeni ürünün, yine hayatı kolaylaştırmaya odaklandığını görüyoruz.

Benzer çalışmalara sık sık yer veren markanın akıllı fener teknolojisinde de yine çok kullanışlı detaylara yer verdiğini söyleyelim. Lafı daha fazla uzatmadan markanın yeni teknolojisinin detaylarından söz edelim.

Xiaomi Akıllı Fener Özellikleri

Çok amaçlı akıllı fener, çift fotoğraf sensörüne sahip. Bu çift kamera sensörünün 120 derecelik bir görüş açısı bulunuyor. 3 metreye kadar insanları tespit edebilen kamera, karanlıkta size birinin yaklaştığını anlayabiliyor ve kendiliğinden yanıyor.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mijia Tercüman Cihazı ile Tanışın

Özellikle kamp yapmayı seven kullanıcılar için güzel bir artıdan söz ediyoruz. Bunun dışında isterseniz ürünü bir masa lambası olarak da kullanabiliyorsunuz. İsterseniz el feneri isterseniz masa lambası isterseniz de taşınabilir şarj cihazı olarak kullanabileceğiniz cihazın içerisinde 2600 mAh değerinde bir lityum iyon batarya bulunuyor.

Xiaomi Akıllı Fener 4

Kıvrımlı gövdesi sayesinde farklı şekillerde de kullanılabilen akıllı fener, 2600 mAh kapasitesi sayesinde akıllı telefonlarınızı da şarj edebiliyor. Hem kompakt yapısı hem de kamera sistemiyle dikkat çeken serinin fiyatı ise 17 dolar olarak açıklandı.

Serinin şimdilik sadece Çin genelinde satışa çıktığını da ekleyelim. Diğer bölgelerde satışın resmi olarak ne zaman başlayacağı bilinmiyor ancak dilerseniz e-ticaret siteleri üzerinden Xiaomi akıllı fener ürününü satın alabiliyorsunuz.