Dakikalar İçerisinde Satış Rekoru Kıran Xiaomi Marka Telefon

Dakikalar İçerisinde Satış Rekoru Kıran Xiaomi Marka Telefon

Xiaomi’nin son zamanlarda çıkardığı telefonlar arasında en çok ses getireni, Xiaomi Redmi Note 7 oldu. Çünkü bu telefon dakikalar içerisinde 100 bin barajını aşarak önemli bir rekora imza attı.

Çekim özellikleri ile ön planda olan Xiaomi Redmi Note 7 akıllı telefon, 48 MP kamerası ile inanılmaz boyutlara ve çözünürlüklere ulaşabilen fotoğraflar ve videolar çekebiliyor. Özellikle 150 Dolar seviyesinde bir satış fiyatı ile piyasaya sürülmesi dikkatleri çekerken, bunun ardından flaş bir açıklama geldi. Dakikalar içerisinde satış rekoru kıran Xiaomi marka telefon olarak adlandırılan Redmi Note 7’nin, uzmanlarca 1 milyonun üzerinde bir satış hacmine ulaşması bekleniyor. Bu rakam, bir telefon açısından oldukça büyük bir satış hacmi ifade ettiği için, Çinli teknoloji lideri Xiaomi’nin hedef pazardaki yeri üst sıralara çıkacak gibi görünüyor.

Satış Rekoru Kıran Xiaomi Redmi Note 7’nin Özellikleri Nelerdir?

Son zamanların şık tasarıma sahip bir akıllı telefonu olan Redmi Note 7, güncel piyasadaki fiyatının uygunluğu ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu nedenle teknoloji tutkunları için güzel avantajları oluşturmasına ek olarak, dakikalar içerisinde satış rekoru kıran Xiaomi marka telefon görenlerin mutlaka satın almak isteyeceği özellikleri barındırıyor. Peki, nedir bu özellikler?

Dakikalar içerisinde satış rekoru kıran Xiaomi marka telefon, yukarıdaki özellikleri kapsamında meraklılarına oldukça iyi avantajlar sunuyor. Özellikle renk ayarları, kullanılabilirlik, kamera özellikleri ve daha pek çok konuda avantajlı bir akıllı telefon olduğu da ortadadır. Bataryası ise 4000 mAh olduğundan dolayı, yüksek performans ile uzun süre kullanım için uygun bir telefondur.