BİM Uygun Fiyata Xiaomi Redmi Go Satacak

Xiaomi Redmi Go

BİM ucuz akıllı telefon satışları için belli aralıklarla kampanyalar düzenliyor. Samsung, Honor gibi markaların dışında ucuza satışı yapılan akıllı telefon markalarının başında Xiaomi geliyor. Belli aralıklarla uygun fiyata Xiaomi akıllı telefonlarının satışını yapan BİM, bu kez Xiaomi Redmi Go akıllı telefonlarının satışını yapacak.

Giriş seviyesi akıllı telefonlar arasında yer alan Xiaomi Redmi Go akıllı telefonlarının özelliklerinden ve BİM üzerinden satış fiyatından söz edelim.

Xiaomi Redmi Go Nasıl Özelliklere Sahip Olacak?

Söz konusu akıllı telefonun çerçeveli bir tasarım benimsediğini görüyoruz. Telefonun üst ve alt kısımda geniş çerçeveleri yer alacak. Alt kısımda yer alan çerçeve bölümünde sanal tuşların yer aldığını göreceğiz.

İlginizi Çekebilir: Amazfit X Akıllı Saat Xiaomi Desteği Aldı

Kontrolü kolaylaştıracak olan sanal tuşların dışında, yanlarda ise rahatsız edici herhangi bir çerçeve alanı yok. Arka kısımda ise dairesel tek bir kamera kullanılmakta. Kısacası tasarım kısmında ideal bir serinin sunulduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Özelliklere baktığımız zaman ise 5 inçlik bir ekran görüyoruz. 5 inç HD ekranın yanında işlemci kısmında ise Snapdragon 425 giriş seviyesi işlemciler kullanılıyor. Xiaomi Redmi Go, RAM kısmında da giriş seviyesini yansıtıyor. 1 GB RAM kullanılan akıllı telefonun depolama alanı ise 8 GB olarak belirlenmiş.

5 MP ön ve 8 MP arka kamerası bulunan akıllı telefonun Android Go işletim sistemi ve 3000 mAh değerinde bataryaları var. Xiaomi Redmi Go bu özelliklerle beraber BİM üzerinden satışa çıkmış durumda. 6 ile 12 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan satışlarda fiyat ise 599 TL olarak duyuruldu. Nispeten uygun fiyatlı satışların sınırlı stokla yapılacağını ekleyelim.