Amazfit X Akıllı Saat Xiaomi Desteği Aldı

Amazfit X

İlk olarak konsept modellerinin sunulduğunu gördüğümüz Amazfit X akıllı saat modelleri için geri sayım başlamış durumda. Yeni akıllı saat modellerinin nasıl özelliklere sahip olacağı konusunda belli başlı detaylar ortaya çıktığı gibi, söz konusu akıllı saatin Xiaomi tarafından da desteklendiği ortaya çıktı. Zaten Xiaomi destekli bir marka olan Huami’nin akıllı saat modeli olarak gelecek olan Amazfit X modeline özenli bir destek verildiğini de ekleyelim. Yani bu modelin diğer serilere göre biraz daha öne çıkarıldığını söylemek gerekiyor.

Amazfit X Nasıl Bir Akıllı Saat Olacak?

2020 yılının ilk çeyreğinde üretileceği ortaya çıkan Amazfit X akıllı saat modelinin özellikleri de ortaya çıkmaya başladı. İlk olarak yeni akıllı saatin kavisli bir yapıya sahip olduğu görülüyor. Bileği tam olarak saracak olan akıllı saat modelinin ekran kısmında da AMOLED ekran kullanılacak. 2.07 inçlik ekranın esnek bir yapıya sahip olması söz konusu olacak.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Qicycle Electric Power Bisiklet Duyuruldu

Esnek ekranın nasıl avantajlar sunacağı net değil ancak görüntü konusunda sıradan modellere göre çok daha iyi akıllı saat tasarımının sunulması söz konusu olacak. Ekran parlaklık değerinin ise 430 nit gibi oldukça iddialı bir değer olduğunu ekleyelim.

Bu değerlerle beraber Amazfit X akıllı saatlerin ekran piksel yoğunluğunun ise 326 PPi olacağı da ortaya çıkmış durumda. 220 mAh değerinde bataryaya sahip olması beklenen serinin diğer teknik özelliklerinin neler olduğu konusunda ise net bilgiler ortaya çıkmadı. Önümüzdeki sene gelecek olan akıllı saatin Xiaomi desteğini ne kadar öne çıkaracağını zaman gösterecek.