Xiaomi Yeni Kablosuz Şarj Cihazını Tanıttı

kablosuz şarj cihazı

Akıllı telefon tanıtımlarıyla geçen bir haftanın sonunda Xiaomi yeni aksesuar ürünleri için de tanıtımla yapmaya başladı. Markanın en çok dikkat çeken ürünlerinin başında ise yenilenmiş kablosuz şarj stantları geliyor. Akıllı telefonları şarj etmeniz için sunulan yeni kablosuz şarj cihazı özellikleri kadar fiyatıyla da dikkat çeken modellerden bir tanesi. Satış fiyatı dikkat çeken serinin detaylarından söz edelim.

Xiaomi Kablosuz Şarj Cihazı Tüm Özellikler

Çok kısa bir süre önce tanıtımı yapılan kablosuz şarj cihazı, dairesel bir tasarımla beraber geliyor. Tamamen dairesel bir tabanı bulunan cihazın, telefonlar için özel bir tutacak alanı bulunuyor. Telefonu bu alana yerleştirdiğiniz zaman doğrudan şarj başlamış oluyor.

Kablosuz bir şarj standı olmasının yanında modelin hızlı şarj desteğinin bulunduğunu da ekleyelim. Akıllı telefonları 20W hızla şarj etmek mümkün. Özellikle markanın kendi akıllı telefonları için tam performans kablosuz şarj sunuluyor.

Bunun yanında herhangi bir sınır sunulmuyor. Yani sadece Xiaomi akıllı telefonları şarj edilmiyor. Qi sertifikasına sahip olan şarj pedi, kablosuz şarj desteği olan tüm akıllı telefonları şarj edebilmekte. Fakat burada telefonun desteklediği watt değeri önemli. Eğer akıllı telefon 10W kablosuz şarj hızını destekliyorsa, kablosuz şarj cihazı maksimum olarak 10W hızında şarj yapabiliyor.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi Note 10 Pro Kamera Puanları Ortaya Çıktı

Oldukça kullanışlı olan serinin fiyatı da yine dikkat çekici bölümlerden bir tanesi. Serinin satış fiyatı 11 dolar olarak belirlendi. Yalnız bu rakam sadece kampanya fiyatı. 1 hafta devam edecek olan kampanyanın sonrasında satış fiyatı 14 dolar olarak güncellenecek. Modelin ülkemizde de satılıp satılmayacağı bilinmiyor.