Xiaomi Super Charge Turbo Teknolojisi Tanıtıldı

Xiaomi Super Charge Turbo

Xiaomi’nin akıllı telefonları bir yana, artık markanın sistemsel olarak da iddialı teknolojiler sunmaya başladığını görüyoruz. Markanın son olarak yeni bir hızlı şarj teknolojisi ortaya çıktı. Akıllı telefonların dakikalar içerisinde şarj olmasını sağlayacak olan yeni teknoloji Xiaomi Super Charge Turbo olarak isimlendirildi. Ortaya çıkan değerler ise markanın bu alanda ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi Mix 4 Satış Sayfasında Ortaya Çıktı

Piyasadaki en hızlı şarj teknolojisine sahip olan Oppo Reno Ace şarj teknolojisinin de üzerine çıkması beklenen Xiaomi Super Charge Turbo serisi için 100W değeri konuşuluyor.

Xiaomi Super Charge Turbo Neler Sunuyor?

Örnek verdiğimiz Oppo Reno Ace teknolojisinin 65W değerinde hızlı şarj sunduğunu biliyoruz. Yenilenmiş olan teknoloji, bu senenin hızlı şarj konusunda da en çok dikkat çeken teknolojilerinden biri olmuştu.

Bunun dışında Realme X2 Pro akıllı telefonlarında sunulan 50W hızlı şarj teknolojisi de dikkat çekici. Bu yılın hızlı şarj konusunda en çok konuşulan teknolojileri bunlar olsa da Xiaomi Super Charge Turbo tüm bu teknolojileri geri planda bırakacak.

[bs-embed url=”https://youtu.be/_0tNPOjk3vY”]https://youtu.be/_0tNPOjk3vY[/bs-embed]

Yeni seri akıllı telefonlarda yer alması beklenen yeni hızlı şarj teknolojisinin 100W değerinde olacağı ortaya çıktı. Mi Mix 4 modelinde kullanılması beklenen hızlı şarj sisteminin 4000 mAh değerinde bataryaları sadece 17 dakikada dolduracağı açıklandı.

4000 mAh değerinde oldukça geniş kapasitesi bulunan bir akıllı telefonun bile 17 dakika içerisinde şarj olmasını sağlayacak olan teknolojinin, daha ne gibi artıları olacağını da zaman gösterecek. Muhtemelen bu teknolojinin detaylarının Mi Mix 4 akıllı telefonunun tanıtımı sırasında detaylı olarak anlatıldığını görmek mümkün olacak.