Xiaomi Redmi K30 için Tarih Belli Oldu

Redmi K30

Xiaomi akıllı telefonlarını güncellemekte kararlı gibi gözüküyor. Marka yeni seri akıllı telefon modelleri için çalışmalarını yoğunlaştırmaya başladı. Bir yandan ana marka için çalışmalar hızlanmış olsa da bir yandan da Xiaomi’nin alt markaları için çalışmaların yoğunlaştığını görüyoruz. Bu noktada son olarak Redmi K30 akıllı telefonlarının tanıtılacağı ortaya çıktı.

İddialı bir akıllı telefon modeli olması beklenen Redmi K30 akıllı telefonları için tanıtım tarihinin açıklanmasının ardından bu modeller için belli başlı bilgiler de ortaya çıkmış oldu.

Redmi K30 Ne Zaman Gelecek?

Yeni akıllı telefonların ne zaman tanıtılacağı konusunda kesin bir tarih yok. Paylaşılan bilgilere göre yeni akıllı telefon Aralık ayında tanıtılacak ancak ayın kaçıncı günün de tanıtımın düzenleneceğine ilişkin herhangi bir detay ortaya çıkmış değil.

İlginizi Çekebilir: Redmi K30 Modeli için Detaylar Ortaya Çıktı

Ana model için tanıtımın Aralık ayı içerisinde yapılması beklenirken, bunun yanında Pro model için de çalışmaların yoğunlaştığı belirtiliyor. Pro model için ise 2020 yılını beklemek gerekecek. Öyle ki ana modelden farklı olarak Redmi K30 Pro serisinin Ocak ayında tanıtılması söz konusu olacak.

Daha önce tanıtıma çıkan Redmi K20 ve K20 Pro akıllı telefonlarında olduğu gibi yine bu modellerde de amiral gemisi akıllı telefon özellikleri göreceğiz. Xiaomi Mi 10 modeline denk gelecek olan Redmi K30, tasarım kısmında da yenilenecek. Serinin Samsung’un akıllı telefonlarında olduğu gibi delikli ekranları bulunacak. Kameralar ekrana gömülü bir şekilde kullanılacak.

Bunun dışında arka kamera kısmında ise 108 MP değerinde bir kameraya yer verileceği bilgisi var. İşlemciler, ekran boyutu ve diğer detaylar için tanıtımı beklemek şart gibi gözüküyor. Redmi K30 için tanıtımın hemen sonrasında detayları paylaşacağız.

Exit mobile version