Xiaomi Pocophone F2 Tasarımı Ortaya Çıktı

Xiaomi Pocophone F2

Xiaomi’nin alt markalarından biri olan Pocophone, ilk akıllı telefon modelleri F1 serisiyle büyük oranda başarı elde etmişti. Markanın başarı elde etmesi ve yüksek satış rakamlarına ulaşmasının en büyük nedeni telefonların ucuz olması olmuştu. Snapdragon 845 işlemcilerini kullanan en ucuz akıllı telefon modelleri olarak sunulan serinin, yüksek satış rakamları elde etmesinin yanında ikinci modelinin ne zaman satışa çıkacağı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Henüz resmi bir açıklama olmasa da Xiaomi Pocophone F2 modeli için detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Xiaomi Pocophone F2 Nasıl Bir Tasarımla Gelecek?

Son olarak yeni akıllı telefonların tasarımı ortaya çıktı. En büyük kılıf üreticilerinden biri olan Spigen tarafından hazırlanan kılıf görselleriyle beraber Xiaomi Pocophone F2 tasarımı da ortaya çıkmış oldu. Buna göre yeni seri akıllı telefonların Mi 9T modellerine benzer bir tasarımla geleceği görülüyor.

Hatta neredeyse tasarımın birebir olduğunu söylemek yanlış olmaz. Buna göre arka kısımda üst üste sıralı olan 3 kamera kullanılacak. Üst kısımda oldukça geniş bir kameranın bulunduğu telefonun alt iki kamerasının ise ayrı bir kamera alanı içerisinde kullanılacağı görülüyor.

Ekran tasarımına geçtiğimiz zaman ise farklı bir seri ile karşı karşıya olacağız. Xiaomi Pocophone F2 çerçevesiz bir tasarımla gelecek. Ekran kısmında kamera için bile herhangi bir alan bulunmayacak. Ön kamera için pop up açılır kapanır kamera sistemi sunulacak.

Şu an için telefon hakkında ortaya çıkan bilgiler bunlar ile sınırlı. Bu bilgilerin dışında Xiaomi Pocophone F2 akıllı telefonları için yeni bir detayın ortaya çıkmadığını söylemek gerekiyor. Özellikle sistem özelliklerini merakla bekliyoruz.

Exit mobile version