Xiaomi MIUI 11 Güncellemesi Eski Telefonlara Geliyor

MIUI 11

Yeni akıllı telefonları için güncellemeleri hızlandıran Xiaomi, telefonlarına bir bir güncellemeleri sunuyor. Amiral gemisi modellerin dışında orta segment modeller için de güncellemeler sunulmakta. Yeni akıllı telefonlar için sunulan MIUI 11 güncellemesinin, şimdi ise bambaşka bir haberle gündeme geldiğini görüyoruz. Öyle ki marka tarafından son yapılan açıklama, eski akıllı telefon modelleri için de MIUI 11 güncellemesinin geleceğini gösteriyor.

İlginizi Çekebilir: Redmi 4 MIUI 11 Güncellemesi Ortaya Çıktı

Genel olarak sistem kararlılığını arttırma üzerine düzenlemeler getiren ve menüler için yenileme sunan yeni arayüz güncellemesinin sadece yeni akıllı telefon modellerine özgü olmayacağının ortaya çıkmasıyla beraber, nasıl bir plan uygulanacağı da açıklandı. Sözü daha fazla uzatmayalım ve yeni güncellemeyi alacak olan akıllı telefon modellerine bakalım.

Hangi Eski Telefonlar MIUI 11 Güncellemesini Alacak?

Xiaomi tarafından yapılan açıklamaya göre başta 2016 ile 2018 yılları arasında satılan modeller için güncellemeler sunulacak. Sadece ana Xiaomi modelleri için değil, bunun yanında Redmi modeller için de yeni güncellemeler gündemde olacak. Marka tarafından açıklanan liste ise şöyle:

MIUI 11 güncellemesi listede yer alan akıllı telefonlar için de gelecek. Fakat bu modellerde Android 10 işletim sistemi üzerine kurulu olan güncelleme gelmeyecek. Eski Android sürüm üzerine kurulu olan güncellemeler sunulacak. Yine de tüm yeni arayüz özelliklerini kullanmak mümkün olacak. Özellikler kısmında herhangi bir sınırlama olmadığını belirtelim.