Xiaomi Mi Watch Canlı Canlı Görüntülendi

Xiaomi Mi Watch

Akıllı telefonlarını iddialı bir modelle güncellemesi beklenen Xiaomi, yeni akıllı telefon modellerinin yanında iddialı aksesuar modelleri için de tanıtım yapacak. Markanın bu alanda tanıtımını yapması beklenen en iddialı ürün ise Xiaomi Mi Watch akıllı saat serisi olacak. Tasarımı ve teknik özellikleriyle dikkat çeken bir akıllı saat ile karşımızda olmasını beklediğimiz markanın, yeni akıllı saat modeli için canlı görseller de ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Watch Tasarımı Tanıdık Olacak

Canlı görseller yeni akıllı saat modeli için önemli ipuçları veriyor. Öyle ki canlı görsellere baktığımız zaman akıllı saatin, Apple Watch modeliyle benzer bir yapıda olduğunu görüyoruz. Apple Watch akıllı saat modeliyle birebir olmasa bile çok benzer bir tasarıma yer verileceği kesin.

İlginizi Çekebilir: MIUI Quick Settings Uygulaması

Saatin kara şeklinde bir alana yer verdiğini göreceğiz. Daha önce bu serinin de yine dairesel tasarımla beraber gelmesi bekleniyordu ve bu yönde bazı patent görselleri yayınlanmıştı. Fakat tanıtım yaklaştıkça ortaya çıkan bilgiler, yeni akıllı saat modelinin kare şeklinde bir tasarımla geleceğini ortaya çıkarmıştı. Bunun hemen sonrasında gelen görseller ise beklenen tasarımı doğrulamış oldu.

Görsellere baktığımız zaman özellikle kavisli ekran yapısının dikkat çekeceğini de ekleyelim. Tıpkı yeni nesil Apple Watch modellerinde olduğu gibi yan kısımlarda kavisli bir yapının dikkat çekeceği model, dijital tuş için de benzer bir tasarıma yer verecek.

Tek bir fiziksel tuşun yer alacağı akıllı saatin yeteneklerinin neler olacağını ise şu an için bilemiyoruz. Özellikle Xiaomi Mi Watch modelinin işletim sistemi konusunda nasıl bir tercih yapacağı merakla bekleniyor. Bu konuda radikal kararlar alınabilir gibi duruyor.