Xiaomi Mi TV 5 Detayları Belli Oldu

Xiaomi Mi TV 5

Xiaomi, kısa bir süre sonra yeni teknolojileri için tanıtım yapmaya hazırlanıyor. Markanın global olarak Mi Note 10 adıyla satışa çıkmasını beklediğimiz yeni seri akıllı telefonları tanıtılacak. Bunun yanında yine markanın akıllı saat modelinin sunulduğunu göreceğiz. Fakat etkinlik bunlarla sınırlı kalmayacak. Bunun dışında Xiaomi Mi TV 5 adıyla yeni bir akıllı televizyon modeli de gelecek. Türkiye’de de satılması muhtemelen olan Xiaomi Mi TV 5 akıllı televizyonuna ilişkin de bilgiler gelmeye devam ediyor.

Xiaomi Mi TV 5 Özellikleri Neler Olacak?

Televizyonun 5 Kasım tarihinde tanıtılacağının ortaya çıkmasından sonra şimdi ise bu modelin teknik özelliklerine ilişkin bazı bilgiler paylaşıldı. Buna göre yeni seri akıllı televizyonlar 4K çözünürlük değeri sunacak. 4K çözünürlük değeri bir yana, panel kısmında ise QLED paneli dikkat çekecek.

Panellerde Samsung’un imzasını göreceğiz. Ekran kısmında bu özellikler dikkat çekerken teknik kısımda ise Xiaomi’nin kendi işletim sistemiyle çalışacak bir akıllı televizyon göreceğiz. 4 GB RAM bellek miktarına sahip olması ve 64 GB depolama alanıyla çıkış yapacak bir televizyon göreceğiz. İşlemci kısmında ise 12 nm üretim sürecinden geçen T972 serisi işlemciler kullanılacak.

İşlemcilerle beraber gelecek olan grafik birimi de en iyi görüntünün sunulmasını sağlayacak şekilde tasarlanmış durumda. Sistemsel olarak oldukça başarılı olacak olan Xiaomi Mi TV 5, ayrıca MEMC teknolojisini de sunuyor. Bu sayede görüntülerin gecikme süresinin de düşürüldüğünü göreceğiz.

Tüm bu özelliklerle beraber yeni serinin tanıtımının ise 5 Kasım tarihinde yapılacağını ekleyelim. Xiaomi Mi TV 5 için geri kalan detayların neler olacağını tanıtımın hemen sonrasında görmek mümkün olacak. Özellikle fiyat ve satışın yapılacağı bölgeler merak ediliyor.

Exit mobile version