Xiaomi Mi TV 4S Serisi Avrupa’da Satışa Çıkıyor

Xiaomi Mi TV 4S

Akıllı telefonları kadar diğer kategorilerde de sunduğu akıllı cihazlar ilgiyle takip edilen Xiaomi, son olarak Mi Note 10 telefonları için bir etkinlik düzenlemişti. Markanın Avrupa için düzenlediği etkinlikte yeni akıllı telefonların dışında güzel bir sürpriz daha yapıldı. Paylaşılan bilgilere göre Xiaomi Mi TV 4S serisi Avrupa pazarında da satışa çıkıyor.

TV serisinin fiyatı konusunda da açıklamalar yapan marka, böylece televizyon modelleri için de yeni bir dönemi başlatmış oldu. Dilerseniz televizyonların özelliklerine ve fiyatlarına bakalım.

 

Xiaomi Mi TV 4S ve Xiaomi Mi TV 4A Yolda

İlk model serinin ana modeli olan Xiaomi Mi TV 4S ürünü olacak. 55 inç ve 43 inçlik iki farklı seçenekle beraber gelecek olan TV, 4K HDR panel sunuyor. MEMC teknolojisinin desteklendiği TV serisinde MediaTek 6886 işlemciler yer alıyor ve 2 GB RAM bellek miktarı sunuluyor.Android 9 işletim sistemi ve 8 GB depolama alanıyla beraber gelen model YouTube, Amazon gibi yerleşik uygulamalara sahip.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi TV 5 Tanıtıldı – Fiyat ve Özellikler

İkinci modelimiz ise Xiaomi Mi TV 4A modeli. Bu TV biraz daha düşük özelliklere sahip olan bir seri. 32 inçlik panelin sunulduğu model, 1366 X 768 çözünürlük değerine yer veriyor. İçerisinde 1 GB RAM ve 4 çekirdekli işlemciler sunan seri, Android temelli olduğu için yine birçok uygulamanın desteklenmesini sağlıyor.

Fiyatlar Nasıl?

Her iki modelin de Avrupa pazarında satışa sunulacağını belirtelim. Ana model 4S için açıklanan fiyat; 55 inç 449 Euro, 43 inç 349 Euro. 4A modeli için rakam biraz daha düşük. Bu model için de istenen fiyat 179 dolar. Ayrıca televizyonların ülkemizde de satışının yapılmasını beklediğimizi belirtelim.

Şimdilik Xiaomi Mi TV 4S serisi sunulmuş olsa da yeni TV modelleri için de Avrupa pazarında satışların yapılması söz konusu olacak. Fakat tarih net değil.