Xiaomi Mi Note 10 Türkiye’de Satışa Çıkıyor

Xiaomi Mi Note 10

Yeni akıllı telefonları için iki farklı isimlendirme yapan Xiaomi, bu stratejisini Avrupa ve Çin pazarı olmak üzere iki ayrı pazarda satışların yapılmasıyla destekledi. Avrupa pazarında CC9 Pro akıllı telefonlarının Xiaomi Mi Note 10 adıyla satışa çıktığını gördük.

Telefonların Avrupa pazarında da satışa çıkacak olması, yeni modellerin ülkemize de geleceğini gösteriyordu. Fakat bu modellerin ülkemizde ne zaman tanıtıma çıkacağı konusunda çok fazla bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Beklenen haber ise sonunda geldi. Telefonların ne zaman satışa sunulacağı ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Note 10 Ne Zaman Türkiye’ye Geliyor?

Yeni akıllı telefonların ülkemizde satışı için de çok kısa bir süre kaldığı belirtiliyor. Telefonların ülkemizde satışa başlayacağı tarihin Aralık ayı olacağı söylendi. Markaya yakın kaynaklar tarafından elde edilen bilgilere göre yeni akıllı telefon modellerinin Aralık ayında resmi olarak satışa sunulduğunu göreceğiz.

Ülkemizde satışa sunulacak olan yeni akıllı telefonların, yine Xiaomi garantisiyle beraber gelmesi bekleniyor. Telefonların ülkemiz fiyatları konusunda ise henüz net bir açıklama yapılmadığını eklemek gerekiyor.

Telefonun Avrupa pazarında 549 Euro gibi bir satış fiyatı sunulmuştu. Bu rakamın ülkemizde nasıl karşılık bulacağı ise net değil. Beklentiler bu modelin de 4000-4500 TL bandında olacağı yönünde. Yeni akıllı telefonların amiral gemisi modellerinden bir tık daha ucuz olduğunu göreceğiz.

Xiaomi Mi Note 10 için paylaşılan tüm bu detayların doğrudan Xiaomi tarafından da kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. Muhtemelen bu açıklamanın ardından yeni akıllı telefonların Türkiye fiyatları da belli olacak. Şimdilik açıklamaları beklemek gerekecek.