Xiaomi Mi Note 10 Pro Müjdesi Yolda

Xiaomi Mi Note 10 Pro 2

Xiaomi, yarın önemli bir etkinlik düzenleyecek. Markanın etkinliğinde yeni amiral gemisi serisi akıllı telefon modellerinin tanıtımı yapılacak. Amiral gemisi akıllı telefon modellerinin tanıtılmasının hemen sonrasında akıllı saat serilerinin ve akıllı televizyon modellerinin de yenilendiğini görmek mümkün olacak. Fakat son gelen iddialara bakacak olursak, sürpriz akıllı telefon modelleri de göreceğiz. Bu model Xiaomi Mi Note 10 Pro olarak isimlendirilecek.

Xiaomi Mi Note 10 Pro İddialı Gelecek

Aslında isimlendirme konusu oldukça karışık. Markanın yeni akıllı telefon modellerinin Mi CC9 Pro adıyla tanıtılması bekleniyor. Mi CC9 Pro olarak tanıtılacak akıllı telefon Çin pazarında bu isimle yer alacak. Telefonun global pazardaki isminin ise Xiaomi Mi Note 10 olacağı söyleniyor. Global pazardaki ismi Xiaomi Mi Note 10 olacak olması, iki telefonun aynı sistem özellikleriyle geleceğini gösteriyor.

Fakat bunun dışında bir de Xiaomi Mi Note 10 Pro modelinin geleceği iddiası var. Bu modelin ise sistem özelliklerinin biraz daha farklı olacağı ve amiral gemisi serileri arasında yer alacağı iddiası var. İddialara göre Pro modelinde diğer seriden farklı olarak Snapdragon 855 Plus işlemcileri yer alacak. Amiral gemisi işlemcilerin yanında 6 GB RAM sunulması söz konusu olacak.

6.7 inç AMOLED ekranlarla beraber geleceği söylenen Pro modelinin 90 Hz yenileme hızı da dikkat çeken detaylar arasında yer alacak. Telefonun kamerası kısmında ise yine 5 arka kamera dikkat çekecek. Bu modelde 5 arka kameranın öne çıktığını ve ana kameranın yine 108 MP değerinde olduğunu göreceğiz.

4000 mAh değerinde de bataryası olması beklenen telefonun diğer modellerden ayrı olarak satılması bekleniyor. Tanıtım da diğer modellerden ayrı olarak yapılacak.