Xiaomi Mi Note 10 (Mi CC9 Pro) Performans Testinde Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi Note 10 (Mi CC9 Pro)

Kamera özellikleri ve teknik kısımda fark yaratması beklenen Xiaomi Mi Note 10 akıllı telefon modeli için geri sayım başladı. 5 Kasım tarihinde Mi CC9 Pro adıyla Çin’de tanıtılacak ve Çin genelinde satışa çıkacak olan akıllı telefon modelinin, 14 Kasım’da da Xiaomi Mi Note 10 adıyla Global olarak tanıtımı yapılacak.

Tanıtımdan sonra Xiaomi Mi Note 10 modeli hakkında tüm detayları alacağız ancak şimdiden belli başlı detayların ardı ardına geldiğini görüyoruz. Daha önce bu modelin pil kapasitesi konusunda paylaşımlar yapılmıştı. Telefonun pil kapasitesinin ve hızlı şarj desteğinin ortaya çıkmasından sonra şimdi ise yeni seri akıllı telefon modelinin performans testleri ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Note 10 Performans Testinde

Yeni akıllı telefonların performans testlerinde dikkat çeken tek detay kullanılacak olan donanım özellikleri olmadı. Bunun dışında telefonun iki farklı isimle geleceği de onaylanmış oldu. Ayrıca iki modelin arasında puan farkları da olduğu görülüyor. Puan farkının nedeni ise RAM miktarının farklı olması.

Mi CC9 Pro adıyla gösterilen akıllı telefonların 8 GB RAM bellek miktarının olacağı ve tek çekirdek puanının da 545 olduğunu görüyoruz. Note 10 modelinde ise 6 GB RAM bellek miktarına yer veriliyor ve bu modelin tek çekirdek puanı da 544.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi Note 10 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Bunun dışında her iki modelin içerisinde de Snapdragon 730G işlemcilerine sahip olacağı görülüyor. Tüm bu detaylarla öne çıkmasını beklediğimiz telefonların tüm özellikleri için ise 5 Kasım tarihini beklemek gerekecek. 5 Kasım’da Çin genelinde tanıtım yapılacağını ve Xiaomi Note 10 ismiyle telefonun 14 Kasım’da Global olarak tanıtılacağını da tekrar hatırlatalım.

Exit mobile version