Xiaomi Mi Note 10 (Mi CC9 Pro) Kamera Özellikleri Açıklandı

Xiaomi Mi Note 10 (Mi CC9 Pro)

Önümüzdeki hafta Xiaomi’nin yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleri tanıtılacak. Markanın yeni amiral gemisi akıllı telefonlarının tanıtılmasıyla beraber, serinin merak edilen detayları da açıklanacak. Her ne kadar özelliklerin kesinlik kazanacağı tanıtım önümüzdeki hafta yapılacak olsa da telefonların özellikleri paylaşılmaya devam ediyor. Xiaomi Mi Note 10 (Mi CC9 Pro) modelleri için son olarak kamera özellikleri ortaya çıktı.

Telefonların kamera özelliklerinin ortaya çıkması önemli çünkü bu modelde çok iddialı bir kameranın sunulması bekleniyordu. Açıklanan özelliklere göre telefonların kameraları gerçekten iddialı modeller olacak.

Xiaomi Mi Note 10 (Mi CC9 Pro) Kamerası Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefonların ana kamera kısmında 108 MP değerinde bir kameraya yer verilecek. 108 MP kameranın 4K 60 fps çekime izin vermesi bekleniyor. Bunun dışında 5 MP değerinde bir de telefoto kamerası bulunacak. 5x yakınlaştırma imkanını sunacak olan telefoto kameralarına 12 MP portre kameraları eşlik edecek. Ana üçlü kameranın hemen sonrasında bir de 20 MP geniş açılı kamera göreceğiz.

Son olarak telefonların 2 MP değerinde beşinci bir kamera kullanılacak. Toplamda 5 adet kameranın sunulacağı akıllı telefonların LED kısmında da çift LED kullanılması söz konusu olacak. Muhtemelen LED kullanılması da bu alanda iddialı bir performans sunulmasını sağlayacak.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi CC9 Pro Batarya Kapasitesi Ortaya Çıktı

Arka tarafında 5 kamera kullanılacak olan Xiaomi Mi Note 10 (Mi CC9 Pro) telefonunun ön kısımda ise 32 MP değerinde tek bir kamera bulunacak. Ön kameranın da tüm portre modu özelliklerini destekleyeceği, ekstra zoom özelliği sunulacağı söyleniyor. Bu özelliklerin dışında telefonların neler sunacağı konusunda açıklamaları takip etmek gerekecek. Görünen o ki iddialı bir akıllı telefon karşımızda olacak.