Xiaomi Mi Note 10 Ekranları için Açıklama Geldi

Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi, yeni akıllı telefonlarını kısa süre önce tanıtıma çıkarmıştı. Markanın yeni akıllı telefon modellerinin Çin pazarında CC9 Pro adıyla satışa sunulduğunu gördük. Avrupa pazarında da satışa sunulan yeni akıllı telefonların, Avrupa pazarında ise Xiaomi Mi Note 10 adıyla geldiğini görmüştü. Telefonların tanıtılmasının ardından yeni modeller için belli başlı bilgilerin de netlik kazandığını görmeye başladık.

Daha önce bu modellerin kamera puanlarının açıklandığını eklemiştik. Şimdi ise yeni seri akıllı telefon modelinde kullanılan ekranlar konusunda açıklama geldi. Markanın ekranları Samsung üzerinden aldığı ve bu seride de böylece AMOLED ekran kullandığı iddia edilmişti. Fakat yetkililer tarafından bu konuda önemli bir açıklama geldi.

Xiaomi Mi Note 10 Ekranları Samsung’un Değil

Markanın yeni ekranlarının Samsung tarafından tedarik edildiği ve buna karşın fiyatın düşük olduğu iddia edilmişti. Hemen sonrasında ise LG tarafından ekranların sunulduğu konusunda iddialar gündeme geldi.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi Note 10 Kamerası Rakiplerini Geride Bıraktı

Ardı ardına ortaya atılan iddiaların arkasından Xiaomi tarafından bir açıklama geldi. Marka yetkilileri tarafından yapılan açıklama sonrasında ekranların LG ya da Samsung’un olmadığı, ekranların Visionox tarafından üretildiği açıklandı.

6.47 inç büyüklüğünde AMOLED ekranların Visionox üretimi olması, serinin biraz daha ucuz olmasını sağlamış. Ekranın genel çözünürlük değerinin 1080 X 2340 piksel olduğunu da ekleyelim. Bu değerle beraber ekranın derecelendirmelerde kaç puan alacağı ise bilinmiyor.

Kavisli ekran teknolojisinin en başarılı modellerinden biri olması beklenen Xiaomi Mi Note 10 modeli için açıklanacak olan ekran derecelendirme puanlarını da merakla bekliyoruz. Samsung’un ekranları kadar başarılı bir ekran teknolojisinin sunulup sunulmadığı merak konusu.