Xiaomi Mi Mix 4 Satış Sayfasında Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi Mix 4

Akıllı telefon modelleri içerisinde en çok dikkat çeken yapımlardan biri olan Alpha akıllı telefonlarını tanıtan Xiaomi, geçtiğimiz aylarda tanıtımını yaptığı Alpha akıllı telefonlarının ardından, bir başka tasarım serisi olan Xiaomi Mi Mix modellerine yöneldi. Aslında resmi bir açıklama yok fakat beklentiler markanın Xiaomi Mi Mix 4 modelini geliştirmeye devam ettiği yönünde. Bu yönde gelen iddialara son olarak bir sızıntı eklendi. JD.com adı ile bilinen bir satış sitesi Xiaomi Mi Mix 4 akıllı telefonları için ilan yayınladı.

Xiaomi Mi Mix 4 Geliyor Mu?

Yayınlanan ilanda yeni akıllı telefonlar için bir detay paylaşılmadığını ve herhangi bir görsele yer verilmediğini görüyoruz. Sadece telefonun üzerinde kırmızı bir örtü var ve telefonun tanıtılacağına vurgu yapılan bir mizansen kurulmuş gibi duruyor.

İlanda en çok dikkat çeken nokta ise telefonların isminde yer alan 5G ifadesi oldu. Resimleri görüntülenen akıllı telefonun ilanda Xiaomi Mi Mix 4 5G ismi ile bulunduğu gözüküyor. Çok kısa bir süre önce markanın 5G konusunda bir açıklaması gelmişti.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi 5G Telefonları için Fiyat Standardı Geliyor

Xiaomi CEO’su tarafından yapılan 5G açıklamasında 300 doların üzerinde değeri olan tüm akıllı telefon modelleri için 5G desteğinin kullanılabilir olacağının bilgisi paylaşılmıştı. Haliyle ilanda telefonun bu şekilde isimlendirilmesi ve 5G desteğine sahip bir model olarak gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Tüm bunların dışında Xiaomi Mi Mix 4 modeli için teknik özellikler kısmında beklentilerin neler olduğundan da söz edelim. Yeni akıllı telefonlarda Snapdragon 865 amiral gemisi işlemcilerinin yer alacağı düşünülüyor.

Önümüzdeki senenin amiral gemisi işlemcileri olması beklenen modellerin yanında yine 108 MP değerinde bir arka kameranın sunulması ve 120 Hz yenileme hızına sahip olan OLED bir ekranın gelmesi de söz konusu olacak. Doğrudan MIUI 11 sürümünü sunması beklenen Xiaomi Mi Mix 4 akıllı telefonlarının ne zaman tanıtılacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.