Xiaomi Mi MIX 3 5G Özellikleri Belli Oldu

Xiaomi Mi MIX 3 5G

Xiaomi Mi MIX 3 akıllı telefon modelinin 5G destekli versiyonu olması beklenen Xiaomi Mi MIX 3 5G akıllı telefonları için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Yeni akıllı telefonların bu kez TENAA üzerinden görselleri ortaya çıktı. TENAA üzerinden ortaya çıkan akıllı telefon modelinin teknik özellikleri konusunda da detaylar paylaşıldı.

İddialı akıllı telefon modelinin nasıl özellikleri olduğuna ve yeni akıllı telefonlar hakkında TENAA üzerinden hangi detayların belli olduğuna bakalım.

Xiaomi Mi MIX 3 5G İddialı Bir Model Olacak?

5G destekli bir akıllı telefon modeli olması beklenen Xiaomi Mi MIX 3 5G akıllı telefonlarının ana modelden daha iyi bir işlemciye sahip olduğunu göreceğiz. Bu modelle beraber Snapdragon 855 işlemcilerine yer verilecek.

Snapdragon 855 amiral gemisi işlemcilerinin yanında ili farklı RAM miktarına yer verilecek. Ana modelde RAM kısmında 6 GB seçeneğine yer verilirken diğer modelde ise 8 GB RAM miktarı bulunacak. İki farklı RAM seçeneğinin olmasının yanında depolama alanı kısmında da farklı seçenekler sunulacak.

İlginizi Çekebilir: MIUI 12 ile Yeni Bir Karanlık Mod Geliyor

Telefonların 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki ayrı depolama alanı seçeneğiyle beraber geleceğini de ekleyelim. Bu iki farklı seçeneğin yanında ekran kısmında da 6.39 inçlik bir panel göreceğiz. Ekran özelliklerinde ise ilk dikkat çeken kısım OLED paneller olacak. Söz konusu akıllı telefonda OLED ekran paneli kullanılacak ve 6.39 inçlik ekran panelinin çözünürlük değeri de 2340 X 1080 piksel olacak.

İddialı akıllı telefonlar arasında olması ve tam ekran tasarımıyla beraber gelmesi söz konusu modelin, arka kısımda 12 MP + 12 MP değerinde çift kamera sunduğunu göreceğiz. Telefonun çift kameranın ön kısımda da yine çift kamera ile desteklenmesi söz konusu. Ön kamera için ortaya çıkan özellikler 24 MP + 2 MP değerinde çift kamerayı işaret ediyor.

3800 mAh değerinde bataryaları Android 10 işletim sistemi ve 5G desteğiyle beraber Xiaomi Mi MIX 3 5G modelinin ne zaman tanıtılacağı ise net değil. Tanıtımın bu yıl bitmeden yapılması bekleniyor. Fiyat ve diğer detaylar için de tanıtımın yapılmasını bekleyeceğiz.

Bu modelin, ana seriye göre çok daha yüksek bir fiyat aralığının olması bekleniyor. Rakip amiral gemisi akıllı telefonlarla karşılaştırdığımız zaman ise daha düşük aralıkta bir telefon göreceğiz. Bu konuda da bilgiler netlik kazandığı zaman, detayları sitemizden paylaşacağız.