Xiaomi Mi CC9 Pro (Mi Note 10) Kamerası için Yeni Bir Paylaşım Geldi

Xiaomi Mi CC9 Pro (Mi Note 10)

Çok kısa bir süre sonra tanıtılacak olan Xiaomi Mi CC9 Pro (Mi Note 10) akıllı telefon modeli için son detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Daha önce telefonların pil kapasitesi konusunda bazı bilgiler paylaşılmıştı. Belli başlı özelliklerin netlik kazanmasının hemen sonrasında yeni modelin kamerası konusunda detaylar ortaya çıktı.

Zaten Xiaomi Mi CC9 Pro (Mi Note 10) modelin 5 arka kamera kullanılacağını biliyorduk. Beklediğimiz gibi oldu ve bu modelin kamera düzeni için paylaşılan bilgilerde 5 arka kamera net bir şekilde ortaya çıktı. Yeni akıllı telefonların kamerası kısmında son olarak zoom özelliklerine ilişkin paylaşımlar yapıldı. Telefonun kamerasının zoom özelliğinin ne kadar başarılı olduğunu gösteren yeni paylaşım, iddialı seri için bir kez daha merak uyandırmış oldu.

Xiaomi Mi CC9 Pro (Mi Note 10) Kamerası Nasıl Olacak?

Paylaşıma baktığımız zaman söz konusu akıllı telefonların kamerası kısmında 5 MP telefoto lensine odaklanılmış. Omnivision 0V08A10 sensörünü kullanacak olan bu telefoto kameranın 5 kat optik zoom sunması beklentisi var. Bunun dışında 10 kat hibrit zoom ve 50 kat dijital zoom sunulacağı da yine bilgiler arasında yer alıyor.

Sadece kameranın zoom özellikleri bile ilgi uyandırıcı. Muhtemelen kameraların şimdiden biraz daha yoğun konuşulmasını isteyen Xiaomi, bu yönde yeni bir paylaşım da yaptı. Firmanın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yer alan görsellerle zoom performansının ne kadar başarılı olduğu da görülmüş oldu.

Paylaşımlarla beraber ilgi toplayan yeni akıllı telefon modellerinin 5 Kasım’da yapılacak tanıtımı sonrasında kameraları ve geri kalan tüm detaylarını aktaracağız.

Exit mobile version