Xiaomi Mi CC9 Pro Basın Görselleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi CC9 Pro

Yeni amiral gemisi akıllı telefonlardan biri olması beklenen Xiaomi Mi CC9 Pro akıllı telefonlarının tanıtımına sadece 1 gün kaldı. Tanıtımın ardından hem yeni akıllı telefonla alakalı hem de yeni akıllı ürünlerle alakalı bilgiler ortaya çıkacak. Telefonun tanıtımına sadece bir gün gibi bir süre kala, yeni modelin basın görselleri de ortaya çıktı.

Telefonun tasarımının nasıl olacağı konusunda bilgiler bir yana, basın görselleri bazı önemli detayları ortaya koyuyor. Teknik özellikler kısmında önemli bazı bilgileri doğruluyor.

Xiaomi Mi CC9 Pro Nasıl Bir Telefon Olacak?

Basın görsellerine baktığımız zaman söz konusu akıllı telefon modelinin beklendiği gibi Snapdragon 730G işlemcileriyle beraber geleceği görülüyor. Snapdragon 730G işlemcileri sayesinde amiral gemisi akıllı telefonlarında gördüğümüz performans değerine yakın bir performans koyacağını söyleyebileceğimiz akıllı telefonun, 2.2 GHz saat hızına kadar çıkması beklentisi var. Aynı seri bir önceki nesle göre %35 daha başarılı CPU performansı sunan işlemcinin %25 oranında da daha hızlı bir grafik birimiyle beraber geldiğini göreceğiz.

Bunun dışında telefonun Hi-Res Audio ses desteğinin de öne çıktığını görmek mümkün olacak. Yüksek kaliteli seslerin sunulacağı zaten yeni alınan sertifikayla beraber ortaya çıkmıştı. Bu konuda değişiklik olmayacak gibi duruyor. Sony tarafından belirlenen ses standartlarını karşılayan bir seri sunulacak.

Basın görsellerinde Xiaomi Mi CC9 Pro modeli için son dikkat çeken ise kamerada yer alacak olan LED ışık ve NFC desteği. Telefonun kameralarında çok güçlü bir LED ışık bulunacağı ve NFC özelliğinin de destekleneceği vurgusu yapılıyor.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi CC9 Pro Ses Sertifikası Aldı

Gizli bir noktası kalmayan yeni akıllı telefonların tanıtımın sonra tüm bu özelliklerini netleştireceğiz. Tanıtımın 5 Kasım tarihinde olacağını bir kez daha hatırlatalım.