Xiaomi Mi 10 için Yeni Konsept Videosu Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 10

Xiaomi’nin 5 kameralı orta segment akıllı telefonu tanıtıldı. Telefonun çok iddialı bir model olmasıyla beraber, amiral gemisi modeller için şimdiden soru işaretleri de oluşmuş oldu. Öyle ki amiral gemisi akıllı telefon modellerinde çok daha başarılı bir teknolojiye yer verilmesi söz konusu. Xiaomi Mi Note 10 akıllı telefon modelleriyle beraber belli bir seviyenin üzerine çıkılmış olması, şimdiden amiral gemisi için beklentilerin çok yüksek oluşmasına neden oldu. Bir sonraki amiral gemisi serisi olması beklenen Xiaomi Mi 10 akıllı telefonları için bu yönde iddialı bilgiler de ortaya çıkmaya başladı.

Son olarak yeni akıllı telefonların ekran yenileme hızının 120 Hz olacağı konusunda bilgiler otaya çıkmıştı. 120 Hz ekranla geleceği iddia edilen telefon için şimdi ise yeni bir konsept çalışması paylaşıldı.

Xiaomi Mi 10 Nasıl Özelliklerle Gelecek?

Şimdiye kadar sızdırılan bilgilerle hazırlandığı görülen yeni akıllı telefonların konsept çalışmasında tasarım direkt dikkat çekiyor. Telefonun tamamen çerçevesiz bir tasarımla gelmesi söz konusu olacak. Bunun yanında arka kısımda ise üst üste sıralanmış olan kameraların kullanıldığını görmek mümkün olacak. Arka kısımda Xiaomi Mi Note 10 modelinden farklı olarak 3 kamera kullanıldığını göreceğiz.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi, Yeni Akıllı Telefonlarında 120 Hz Ekran Sunacak

Açıkçası böyle bir seçim yapılması düşündürücü olur. Yine de konsept çalışmasında böyle bir tercih yapıldığı görülüyor. 108 MP + 16 MP + 8 MP kameraların kullanılacağı ön kısımda ise 25 MP değerinde ön kameranın kullanılacağı konusunda bilgiler var.

[bs-embed url=”https://youtu.be/eUURyIMaZjs”]https://youtu.be/eUURyIMaZjs[/bs-embed]

Telefonun işlemcileri kısmında ise Snapdragon 865 serisinin kullanılacağı düşünülüyor. Konsept çalışmasında öne çıkarılan işlemci bu. 12 GB RAM ve 6.7 inçlik ekran paneli de yine diğer özellikler arasında. Bu arada ekran çözünürlük değerinin Quad HD olması ve panellerinde AMOLED panel olması beklentisi söz konusu.

Ekrandan parmak izi sensörü gibi artıları sunacağı vurgulanan Xiaomi Mi 10 akıllı telefonları için paylaşılan bu bilgilerin ne kadar doğru olduğu zaman gösterecek. Tanıtımın ne zaman yapılacağı şu an için net değil.

Exit mobile version