Xiaomi Katlanabilir Akıllı Telefonu 3 Kez Katlanabilecek

Xiaomi katlanabilir akıllı telefon

Xiaomi, katlanabilir akıllı telefon modeli üzerinde uzun süredir çalışmalar yapıyor. Markanın yeni akıllı telefonlarının özellikleri neler olacak bilinmez ama yeni serinin patent görselleri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Daha önce söz konusu akıllı telefon modellerinin dikine olarak katlandığını gösteren patent görselleri yayınlanmıştı. Şimdi ise Xiaomi’nin 3 kez katlanan akıllı telefonu için yeni bir patent görseli ortaya çıktı. Bakalım Xiaomi katlanabilir akıllı telefon tasarımı için beklentiler neler?

Xiaomi Katlanabilir Akıllı Telefon Tasarım Detayları

Yeni akıllı telefonların tasarımı bu zamana kadar sızdırılan katlanabilir Xiaomi akıllı telefon tasarımlarına göre çok daha farklı bir yapıda gibi gözüküyor. Dikine katlanan bir model söz konusu değil.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Dikey Katlanabilir Akıllı Telefon Geliştiriyor

Patent görsellerine göre Xiaomi katlanabilir akıllı telefon, 3 kez katlanabilen bir model olarak gelecek. Telefonun iki adet menteşe bölümü bulunacak. Modelin her iki yandan da katlanabildiği görülüyor. Toplamda 3 kez katlanabilen akıllı telefon, Xiaomi Alpha modelinin tasarımına benzer bir model ortaya koyuyor.

Yeni akıllı telefonların, katlandığı zaman sarmal ekran modeli gibi bir tasarımla ortaya çıktığını söylemek yanlış olmayacaktır. Özellikle telefonun ekran kısmında farklı bir yapı sunması gerekecek.

Beklentiler Xiaomi Alpha modelinde olduğu gibi sarmal bir ekran kullanılması ve bu ekranın diğer modellere göre daha esnek olması. Bunun dışında telefonların 4 kamera ilke geleceği görülüyor. Tek bir bölümde yer alacak olan 4 kamera hem arka kamera olarak hem de ön kamera olarak kullanılabilecek. Bu kısımda da herhangi bir fark sunulması beklenmiyor.

Tüm bu detaylarla beraber Xiaomi katlanabilir akıllı telefon modelinin ne zaman tanıtıma çıkacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.