Xiaomi Isıtıcı Bardak Modeli Duyuruldu

Isıtıcı Bardak

Xiaomi, akıllı telefonlarıyla tanınan bir marka olmakla yetinmek istemiyor. Marka sürekli olarak yeni bir cihaz tanıtımı yapıyor. Kısa bir süre önce Çinli teknoloji devinin akıllı akvaryum ürününü tanıttığını belirtmiştik. Akvaryuma yeni bir soluk getirecek olan yeni ürünün hemen sonrasında şimdi ise ısıtıcı bardak tanıtıldı. Genel kullanım konusunda oldukça kullanışlı bir ürün olmasının yanında mini boyutlarıyla da dikkat çeken ısıtıcı bardak için detaylardan söz edelim.

Xiaomi Isıtıcı Bardak

Kahve tutkunları için vazgeçilmez ürünlerden biri olarak karşımıza çıkacak olan ısıtıcı bardak, kablosuz şarj stantlarıyla beraber çalışıyor. Bardağı kablosuz şarj standı üzerine koyduğunuz zaman bardak göreve başlıyor. 10W hızlı şarj destekli olan kablosuz şarj pedi sayesinde, bardağın içi sürekli olarak 55 derecede tutuluyor.

Bardağın içerisinde 55 derece bir sıcaklık değerinin sunulması, içerisinde yer alan sıvının sürekli olarak sıcak kalmasını sağlıyor. Bu arada bir de koruma modu sunulduğunu bekleyelim. Kablosuz şarj pedi üzerinde bardağı bıraktığınız zaman, 3 saat bardağın tepkisiz kalması durumunda güç kesiliyor. Bu sayede hem tasarruf sağlanıyor hem de güvenlik konusunda bir önlem alınmış durumda.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Nano Akvaryumu Tanıtıldı

Kablosuz şarj pedinin diğer cihazlar için de kullanılabileceğini de ekleyelim. İsteyen kullanıcılar bu cihazı kullanarak akıllı telefonlarını ya da akıllı saatlerini de şarj edebilecek. Dediğimiz gibi burada 10W gibi bir şarj değeri sunulacak.

Tüm bu özelliklerle beraber Xiaomi ısıtıcı bardak fiyatının ise 189 yuan olduğu açıklandı. Yaklaşık, vergisiz olarak 155 TL gibi bir fiyat karşımıza çıkıyor.