Xiaomi eReader Cihazı Ortaya Çıktı

Xiaomi eReader

Farklı kategorilerde ürün sunmaya alışan markalardan biri olan Xiaomi, sürekli şaşırtmayı başarıyor. Markanın çok kısa bir süre önce akıllı akvaryumlarını tanıttığını gördük. Sadece akıllı telefonlara odaklanmaktansa, akıllı teknolojileri diğer ürünlere uygulama konusunda çalışma sunan markalardan biri olan Xiaomi, son olarak Xiaomi eReader cihazı üzerinde çalıştığını duyurdu. Çin’in sosyal medya platformu olan Weibo üzerinden yapılan paylaşımla beraber ortaya çıkan yeni cihaz, r-kitap okuyucu olarak öne çıkarılmış durumda.

Xiaomi eReader Neler Sunacak?

e-kitap okuyucu cihazı olarak tanıtılması beklenen yeni serinin tam olarak tablet tasarımına sahip olması söz konusu olacak. Serinin hem alt hem de üst kısmında geniş çerçeveler sunduğunu göreceğiz. Bu geniş çerçeveler cihazın hem kolay kavranmasını sağlayacak hem de ekran kısmında biraz daha dayanıklı bir yapı sunulmasını sağlayacak.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Nano Akvaryumu Tanıtıldı

Herhangi bir fiziksel tuş bulundurmadığı da görülen e-kitap okuyucunun herhangi bir kameraya sahip olması da beklenmiyor. Cihazın odak noktası kitap arşivi olacak. Bir nevi tek bir tablet ile dijital kitap arşivinizi yanınızda taşıyacaksınız.

[bs-embed url=”https://youtu.be/aidjISdBfxc”]https://youtu.be/aidjISdBfxc[/bs-embed]

Ekran kısmında da hem göz yorgunluğunu azaltmak için hem de enerji tasarrufunu arttırmak adına IGZO panel kullanılması söz konusu olacak. Görsellere bakacak olursak ekranlar siyah beyaz renkleri destekleyecek.

İşletim sistemi ve yetenekleri konusunda detayları belli olmayan Xiaomi eReader modelinin tanıtıma çıkacağı tarih ise 20 Kasım olarak açıklandı. Serinin tüm özellikleri ve fiyatı 20 Kasım tarihinde düzenlenecek olan tanıtım sonrasında duyurulacak. Fiyatın çok yüksek olmasını beklemediğimizi ekleyelim.