Xiaomi Dikey Katlanabilir Akıllı Telefon Geliştiriyor

Dikey Katlanabilir Akıllı Telefon

Xiaomi Mi Mix Alpha akıllı telefonları, akıllı telefon sektöründe yeni bir soluk oluşturdu. Sarmal ekran teknolojisiyle beraber gelen yeni seri, hem tasarım hem de teknik özellikler kısmında rakipsiz akıllı telefon modellerinden biri olmayı başarmıştı. İddialı özelliklerle dikkat çeken yeni akıllı telefon modellerinin hemen sonrasında ise markanın yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu kez ortaya çıkan bilgiler, dikey katlanabilir akıllı telefon geleceğini gösteriyor.

Dikey Katlanabilir Akıllı Telefon Yolda

Son olarak belli başlı patent görselleri paylaşılan dikey katlanabilir akıllı telefon, daha önce ortaya çıkan patent görsellerinden farklı bir yapıya sahip. Markanın daha öncede katlanabilir modeller için bazı patent görselleri ortaya çıkmıştı. Paylaşılan bu patent görsellerinde genel tasarımın çok daha farklı olduğu görülmüştü.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Katlanabilir Akıllı Telefon Patentleri Ortaya Çıktı

O patent görsellerinde akıllı telefonun yana doğru açılan ikinci bir ekrana sahip olduğu görülüyordu. Yana doğru açılan ikinci ekranın dışında ana ekran kısmında ise daha kalın bir panel ve daha geniş bir kullanım alanına yer verileceği görülüyordu.

Açıkçası yeni patent görselleri bu tasarımdan çok daha farklı bir tasarımı işaret ediyor. Yeni patent görseller, telefonların yana doğru açılmadığını gösteriyor. Bunun yerine dikey katlanabilir telefon modelinin sunulduğunu görüyoruz. Arka kısımda çift arka kameranın kullanılacağı ve aynı şekilde önde de çift ön kameranın kullanılacağı görülen yeni patent görselleri, telefon tam ortadan katlandığını göstermekte.

Paylaşılan bu patent görselleriyle beraber yeni serinin henüz ne zaman tanıtılacağı ya da detaylarının neler olacağı belli değil. Şimdilik dikey katlanabilir akıllı telefon modeli için yeni açıklamaları beklemek lazım. Xiaomi’nin bu konuda kararlı olduğu kesin.

Exit mobile version