Xiaomi Akıllı Televizyon Satışında Rekor Kırdı

Xiaomi Akıllı Televizyon

Uzun süredir gündemde olan 11.11 indirimleri için beklenen tarih geldi çattı. 11 Kasım’ın 11.gününde birçok e-ticaret sitesinin dev indirimler sunduğunu gördük. Bugün markalar için de avantaj oluşturdu. Öyle ki birçok marka, sevilen ürünlerinde yaptığı indirimler sonrasında yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başardı. Bu markalardan birisi de Xiaomi oldu. Marka 11.11 indirimleri kapsamında yeni akıllı televizyon modellerini satışa sunmuştu.

Xiaomi Akıllı Televizyonları Satışından Memnun

Marka, Çin’in en büyük sosyal medya platformu Weibo üzerinden bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımda alışveriş başarısından söz eden marka, 11.11 indirimleri sırasında sadece 10 dakika 36 saniye içerisinde 200 bin akıllı televizyon satışı gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Bu satış rakamıyla beraber markanın kendi rekorunu kırdığını söylemek gerekiyor. Bu sene yeni televizyon modelleri için de satış başlatan markanın, geçen sene aynı günde 58 dakika 17 saniye içerisinde 200 bin adet televizyon satışı gerçekleştirmişti.

Arada oluşan fark, markanın bu süreçte ne kadar başarı elde ettiğini gösteriyor. Özellikle yeni modellerin satışı, Xiaomi’nin genel satış rakamlarının bir hayli yükselmesini sağladı. Sadece 11.11 indirimlerinde değil, bunun dışında 2019 yılının çeyrek başına düşen satışlarında da bir yükselme söz konusu.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi 5 Kameralı Katlanabilir Telefon Hazırlığında

Çeyrek başına düşen satışlarda 2.3 milyonluk satış rakamına ulaşıldığı da açıklandı. Xiaomi Televizyon Departmanı Genel Müdürü Li Xiashuang tarafından yapılan satış açıklaması, Çinli devin sadece akıllı telefonlarında başarılı olmadığını gösteriyor. Bunun dışında akıllı televizyon ve diğer akıllı ev aletlerinde de ciddi bir satış rakamına ulaşıldığı kesin. Hatta markanın bu şekilde büyüdüğünü söylemek yanlış olmayacaktır.