Xiaomi Akıllı Klima Modellerini Tanıttı

Xiaomi Akıllı Klima

Akıllı ürünler kategorisinde sürekli yeni serilerle karşımıza çıkan Xiaomi, akıllı televizyon ve akıllı süpürgelerin ardından şimdi yeni akıllı klima modellerini tanıttı. CC9 Pro akıllı telefonlarının tanıtıldığı etkinliğin hemen sonrasında tanıtılan yeni klima modelleri, IoT (nesnelerin interneti) destekli klima modelleri olarak öne çıkıyor. Öyle ki klimaların nesnelerin interneti IoT desteğine sahip olması, doğrudan diğer akıllı ev ürünleriyle de bağlantı kurmasını sağlıyor. Klimanın tasarımından ve bu serinin özelliklerinden söz ederek devam edelim.

Xiaomi Akıllı Klima Özellikleri Neler?

Klimanın oldukça mini bir tasarıma sahip olduğunu görmek mümkün oluyor. Oldukça küçük ve tek renk beyaz tasarımla gelen klima üzerinde bir de ekran bulunuyor. Derece ve mod bilgilerinin bulunduğu dairesel ekran dışında tasarım kısmında herhangi başka bir detay söz konusu değil. Genel olarak oldukça sade bir yapının sunulduğunu söylemek yanlış olmaz.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Yeni Kablosuz Şarj Cihazını Tanıttı

IoT desteği bulunan klimanın evdeki diğer akıllı eşyalarla doğrudan iletişime geçmesi söz konusu. Diğer cihazlarla etkileşim içerisinde çalışması dışında uzaktan kontrol sistemini de destekleyen akıllı klima, akıllı telefonlarla kontrol edilebiliyor. Ayrıca seri DC frekans dönüştürme teknolojisini de desteklemekte. Klimanın en önemli avantajlarından birisi de sessiz çalışması.

Boyutlarına göre mini değişiklikler göstermesinin yanında ortalama olarak klimanın ses seviyesi 23 desibel olarak açıklandı. Genel karşılaştırmaya bakacak olursak, ses seviyesi konusunda en iddialı klima modellerinden birisi de sunulmuş oldu.

IoT temelli Xiaomi akıllı klima modelleri için açıklanan fiyat ise güç değerine göre değişiyor. En düşük kapasiteli olan model 329 dolar satış fiyatına sahip. En yüksek kapasiteli model ise 787 dolar olarak açıklandı. Satışların Avrupa pazarında da olup olmayacağı bilinmiyor. Bu konuda markanın yakın bir zaman sonra açıklama yapması bekleniyor.

Exit mobile version