Xiaomi 8Hmilan Akıllı Yataklarını Duyurdu

8HMilan

Akıllı ürün teknolojileri kısmında kendisini gösteren markalardan biri olan Xiaomi, bir yandan yeni ürün teknolojilerini sunarken bir yandan da farklı alanlarda yeni teknolojiler üretmeye devam ediyor. Son olarak 8HMilan akıllı yatak modelleri için yeni bir duyuru yapıldı. Sessiz sedasız tanıtılan yeni akıllı yatak, markanın bu alanda yaptığı en önemli yatırımlardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Sözü daha fazla uzatmayalım ve yatağın özelliklerinden söz edelim.

8HMilan Akıllı Yatak Teknolojisi

Cam elyaf ve alaşımlı çelik malzemeden üretilen akıllı yatak, farklı durumlara göre programlanmış olarak geliyor. Xiaomi yatağı 5 farklı mod ile programladıklarını açıkladı. Düz yani standart mod olarak sunulan bir ana modun dışında okuma modu, TV modu, sıfır yer çekimi modu ve horlama önleme modu olarak gösterilen toplamda 5 farklı modun olduğu da duyuruldu.

Kullanıcıların bu modlar arasında geçiş yapması için tek yapması gereken ise sesli komut ile kullanmak istedikleri modu söylemeleri. Sesli komut ile ve düğmelerle kullanılan 8HMilan, farklı derecelere göre farklı konumlandırmalar sunabiliyor.

[bs-embed url=”https://youtu.be/aw7X-DRQO78″]https://youtu.be/aw7X-DRQO78[/bs-embed]

30 derece ile 60 derece arasında değişen konumlandırmalarla beraber yatak hemen her türlü moda girebiliyor. Kullanılan malzeme sayesinde genel olarak dayanıklı bir seri olduğunu da söyleyebileceğimiz akıllı yatak, 1000 kg ağırlığa kadar taşıyabilmekte.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Nano Akvaryumu Tanıtıldı

Markanın tanıtımının yapılmasının hemen ardından bu serinin fiyatı da açıklandı. Akıllı yatak 3 Aralık tarihinde satışa çıkacak. 3 Aralık tarihinde başlayacak olan satışların ilk etapta Çin genelinde başlayacağı duyuruldu. Yatağın fiyatı ise 285 dolar olarak açıklandı. Bu modelin ülkemizde de satılıp satılmayacağı net değil. 8HMilan serisi için satış konusunda yeni detaylar açıklanacak olursa, ekleyeceğiz.