Xiaomi 66W Hızlı Şarjlı 5G Bir Telefon Üzerinde Çalışıyor

66W hızlı şarj

Xiaomi, akıllı telefonlarında hızlı şarj teknolojisinde yeni adımlar atmaya başladı. Markanın kısa bir süre önce 100W hızlı şarj teknolojisi ortaya çıkmıştı. 4000 mAh değerinde bir bataryayı sadece 17 dakika içerisinde doldurabilecek olan yeni hızlı şarj teknolojisinin hemen sonrasında ise bu kez 66W hızlı şarj teknolojisi konusunda detaylar ortaya çıktı.

66W Hızlı Şarj Destekli Bir Model Yolda

Kısa süre önce sertifika gruplarında ortaya çıkan yeni bir rapor, markanın 66W hızlı şarj desteği sunan bir telefon için çalışmalarını hızlandırdığını gösteriyor. Yeni akıllı telefonların nasıl bir şarj sistemiyle geleceğini gösteren rapor, bu modellerin onaylandığını da ortaya koymuş durumda.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Super Charge Turbo Teknolojisi Tanıtıldı

Daha önce Oppo Reno Ace akıllı telefonlarında kullanılan hızlı şarj teknolojisinin de daha üstünde bir teknoloji sunması beklenen yeni akıllı telefon modelinin Redmi K30 olmayacağını da ekleyelim. Redmi K30 modelinin çok daha önce sertifika aldığını biliyoruz.

Bu da demek oluyor ki yeni bir akıllı telefon serisiyle karşı karşıya olacağız. 50W hızlı şarj desteğine sahip olan bir akıllı telefonun 4000 mAh bataryayı 28 dakika civarında bir sürede doldurduğunu düşünecek olursak, 66W hızlı şarj desteğine sahip olan bir akıllı telefonun çok daha iyi sonuçlar verdiğini görmek mümkün olabilir.

Şimdilik markanın hangi telefon için bu sisteme yer vereceği konusunda bir bilgi yok. Beklentiler Mi 10 akıllı telefonlarının Pro modelinde ya da Avrupa pazarında satılacak olan modellerde 66W desteğinin sunulacak olması. Bu yönde yeni bir detay paylaşılacak olursa, haberimizi güncelleyeceğiz.

Exit mobile version