Xiaomi 5G Telefonları için Fiyat Standardı Geliyor

Xiaomi 5G

Genelde uygun fiyatlı akıllı telefon modelleriyle bilinen markalardan biri olan Xiaomi, geçen sene yaptığı açıklamada bu algıyı kıracak amiral gemisi modellerini tanıtacaklarını duyurmuştu. Fakat marka bu açıklamalara rağmen yeni akıllı telefon modellerinde rakip amiral gemisi akıllı telefonlarından daha düşük bir fiyata yer verdi.

Hem iddialı akıllı telefonlar hem de uygun fiyatlı akıllı telefonlar sunan marka, bu yönüyle bir anda öne çıkmaya başladı. Sürekli artan popülaritesini devam ettirmek isteyen Xiaomi, geçtiğimiz ay yine ilgi çeken bir açıklama yapmıştı. Marka hemen hemen tüm akıllı telefonlarına 5G teknolojisinin ekleneceğini duyurmuştu.

Xiaomi 5G akıllı telefonlarının sayısının artacak olması, yine akıllara fiyatlar konusunda bazı detayları getirdi. Şimdi ise arkanın CEO’su Lei Jun tarafından bir açıklama yapıldı ve Xiaomi 5G telefonlarında nasıl bir fiyat politikasının uygulanacağı duyuruldu.

Xiaomi 5G Destekli Telefonlar Geliyor

2020 yılından sonra sunacakları çoğu akıllı telefon modelinde 5G desteğini sunması beklenen markanın, 2020 senesinden sonra satılan 300 dolar üstü tüm akıllı telefonlarına 5G desteği ekleyeceği duyuruldu.

2020 yılından sonra gelecek olan hemen her akıllı telefonunda değil ancak 300 doların üzerinde olan tüm telefonlarında 5G desteği sunacak olması, markanın bu konuda iddialı olacağını gösteriyor.

Böyle bakıldığı zaman bir akıllı telefonun 5G desteğine sahip olması için amiral gemisi modeli olmasına gerek kalmayacak. Xiaomi Mi 10 SE, Redmi K30 gibi modellerde de 5G desteğinin kullanıldığını görmek mümkün olacak.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi 5G Telefonları Geliyor

Ayrıca markanın 2020 yılı için hedefinin 70 milyon 5G kullanıcısı olduğu da açıklandı. Xiaomi 5G teknolojileri için şimdiden iddiasını koymuş durumda. Bakalım hangi modeller için 5G desteği gelecek?

Exit mobile version