Redmi Note 8 Yeni Renklerle Güncellendi

Redmi-Note-8

Xiaomi çatısı altında ikinci bir marka olarak karşımıza çıkan Redmi, geçtiğimiz yaz döneminde yeni akıllı telefonlarını satışa sunmuştu. Genel olarak başarılı modeller olarak karşımıza çıkan yeni akıllı telefon modelleri Redmi Note 8 ve Pro modelleri oldu.

Hem fiyat konusunda uygun seriler olması hem de özellikleri aynı fiyattaki ürünlere göre çok daha iyi olması, her iki modelin de öne çıkmasını sağlamıştı. Yüksek satış rakamlarına ulaşması beklenen yeni akıllı telefonlar için markanın çalışmaları da devam ediyor. Bir yandan MIUI 11 sürümü için güncelleme hazırlıkları yapılırken şimdi ise telefonlara yeni renk seçeneğinin eklendiği duyuruldu.

Redmi Note 8 Yeni Renk Seçeneği Ne Olacak?

Firmanın bugün yaptığı duyuruyla beraber yeni renk seçeneği ortaya çıktı. Buna göre söz konusu akıllı telefonlar Nebula Purple renk seçeneğine sahip olacak. Mor renk üzerine kurulu olan yeni renk seçeneğinin ilk etapta sadece Çin genelinde satışa çıktığını görmek mümkün olacak. Arka kısımda morun farklı tonlarına yer verecek olan yeni renk seçeneğinin çok daha şık bir görüntü sunduğunu söylemek gerekiyor.

Telefonun teknik özellikleri ise değişmeyecek. Yine ana modelde olduğu gibi bu modelde de Snapdragon 665 işlemcilerine yer veriliyor. Yani sadece renk seçeneği için yapılmış bir güncellemeden söz ediyoruz. Teknik özellikler ve dolayısıyla fiyat değişmiyor.

İlginizi Çekebilir: Redmi Note 8 Türkiye’de Satışa Çıktı

Yeni renk seçeneğiyle beraber Redmi Note 8 akıllı telefonlarının Avrupa pazarında ne zaman satışa çıkacağı konusunda ise en ufak bir bilgi bile bulunmuyor. Muhtemelen bu modelin Avrupa pazarında satışa çıkması için markanın yeni bir düzenleme yapması gerekecek. Söz konusu akıllı telefonların farklı renk seçenekleriyle güncellenmeye de devam edeceğini ekleyelim.