Redmi Note 8 Pro için MIUI 11 Geldi

Xiaomi’nin güncellemelerinin hızlandırılması için detaylı bir çalışma yapılıyor. Sadece amiral gemisi akıllı telefon modellerinin değil, eski seriler için de güncellemelerin hızlı bir şekilde yayınlanmaya başladığını görüyoruz. Ardı ardına gelen güncellemelerin de haberlerini yapmaya devam ediyoruz.

Eski modellerde olduğu gibi yeni orta segment modellerinde de güncellemeler sunuluyor. Güncelleme alan modellerden birisi de Redmi Note 8 Pro akıllı telefonları oldu. Kısa süre önce tanıtılan yeni akıllı telefonlar 64 MP gibi oldukça iddialı bir kamera performansı ile dikkat çekiyor. Telefonların şimdiden güncelleme almış olması da beklenen bir durum değil.

Redmi Note 8 Pro Güncellemesi Dağıtıma Çıktı

Xiaomi akıllı telefonlarına MIUI 11 güncellemesi sunacağı takvimi açıklamıştı. Markanın açıkladığı takvim içerisinde Redmi Note 8 Pro modelinin Aralık ayında güncelleme alacağı görülüyordu. Listede Aralık ayında güncelleme alacak olan modeller arasında yer alan serinin şimdiden güncellemeleri almaya başlaması da önemli bir gelişme olarak gösterilebilir. Öyle ki bu durumda güncellemeler tam 1 ay önceden başlamış demek oluyor.

İlginizi Çekebilir: Redmi Note 8 Pro Terminator Edition Duyuruldu

Zaten markanın bu yönde çalışmalar yaptığını biliyoruz. Redmi Note 8 Pro akıllı telefonlarında istenen hızlanma yakalanmış gibi gözüyor. MIUI 11 final sürümünün yayınlanmaya başladığı akıllı telefonların tamamının güncelleme almadığını da ekleyelim. Belli bölgelerde kullanılan cihazlarda güncelleme dağıtıldı. Muhtemelen bölge bölge güncellemeler gelmeye devam edecek.

Android 9 işletim sistemi üzerine gelen MIUI 11 sürümünün beraberinde 587 MB boyutunda güvenlik yamasını da getirdiğini de eklemek gerekiyor. Ekim ayı Android güvenlik yaması da telefonlara sunulmuş olacak. Redmi Note 8 Pro MIUI 11 final sürümünün dağıtımının ne zaman tamamlanacağı konusunda ise bir açıklama yok.