Redmi Note 8 Pro için İndirim Kampanyası Duyuruldu

Redmi Note 8 Pro

Son dönemin en popüler akıllı telefon modelleri arasında yer alan Redmi Note 8 Pro akıllı telefonları için ardı ardına sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. İlk olarak telefonların MIUI 11 güncellemesi alacağı duyurulmuş hatta güncellemelerin dağıtımı başlamıştı. Hemen sonrasında bu modelin Android 10 güncellemesini alacağı da ortaya çıkmıştı.

Güncellemeler konusunda sevindirici haberler gelmeye devam ederken, bir sevindirici haber de telefonun fiyatıyla ilgili olarak geldi. 2499 TL gibi iddialı bir fiyata sahip olan akıllı telefon, Efsane Cuma indirimleri kapsamında ciddi bir oranda indirim aldı.

Redmi Note 8 Pro Yeni Fiyatları Nasıl?

Yeni akıllı telefon modelinin fiyatında ciddi oranda bir indirim yapıldı. Yapılan açıklamaya göre bu modelin fiyatı 500 TL aşağı çekildi. 64 GB depolama alanına sahip olan akıllı telefon 2499 TL satış fiyatına sahipti. İndirim sonrasında bu telefonun fiyatı 1999 TL olarak güncellendi. Her üç rengi için de indirimin geçerli olduğu akıllı telefon modelinin bu indirimi için sınırlı süre sunulduğunu da söylemek gerekiyor.

Telefonun sadece 6 günlük bir süre boyunca indirimleri devam edecek. Xiaomi Türkiye garantili olarak satışa sunulan akıllı telefonların, satışları ise stoklarla sınırlı olarak kalacak. Yani illa ki 6 gün boyunca bu fiyattan satışlar devam etmeyebilir.

İlginizi Çekebilir: Redmi Note 8 Pro için Android 10 Geliyor

Stoklar bittiği an, yeniden standart fiyat ile satışlar devam edecektir. Redmi Note 8 Pro modeli için ilerleyen dönemlerde de benzeri kampanyaların devam etmesini bekliyoruz. Öyle ki telefon gözde modellerden biri olarak karşımıza çıkıyor.