Redmi Note 8 Pro için Android 10 Geliyor

Redmi Note 8 Pro

Redmi tarafından tanıtılan iddialı akıllı telefon modellerinden biri olan Redmi Note 8 Pro, bir anda en çok satan akıllı telefon modelleri arasında yer almaya başladı. İddialı akıllı telefonun ülkemizde de ciddi derecede ilgi çektiğini görmek mümkün oluyor.

Başarılı akıllı telefon modeli için son olarak ise bir yazılım düzenlemesi söz konusu olmuştu. Öyle ki söz konusu akıllı telefonlar için MIUI 11 sürüm güncellemesinin beta serileri yayınlanmaya başladı. Bir yandan MIUI 11 sürümü için hazırlıkları devam eden Redmi Note 8 Pro akıllı telefonları için bu kez Android 10 müjdesi ortaya çıktı.

İlginizi Çekebilir: Redmi Note 8 Pro için MIUI 11 Geldi

Öyle ki yeni seri akıllı telefonların Android 10 işletim sistemiyle performans testlerine girdiği ve bu testlerin sonuçlarından da yüksek puan aldığı ortaya çıktı.

Redmi Note 8 Pro Güncellemesi Ne Zaman Gelecek?

Geekbench üzerinden ortaya çıkan yeni performans testlerinde Redmi Note 8 Pro akıllı telefonlarının Android 10 işletim sistemiyle test edildiği görülüyor. Android 10 işletim sistemiyle beraber girdiği testlerden tek çekirdek puanı olarak 2562 puan alındığı görülüyor. Telefonların çoklu çekirdek puanı konusunda ise 7739 puan aldığı görülüyor.

6 GB RAM miktarına sahip olan Redmi Note 8 Pro akıllı telefonlarının teste girdiğini de belirtelim. Testlerin Android 10 işletim sistemiyle beraber yapılması, söz konusu akıllı telefonların kısa süre içerisinde güncelleme alacağını gösteriyor.

Bu testlerin ardından Android 10 güncellemesinin de yayınlanması bekleniyor. Güncellemenin Aralık ayı içerisinde geleceği yönünde bazı bilgilerin ortaya çıktığını ekleyelim. MIUI 11 kararlı sürümün tüm telefonlara ulaşmasının da yine bu yıl içerisinde tamamlanması bekleniyor.