Redmi Note 8 Pro Electric Blue Rengi Duyuruldu

Redmi Note 8 Pro

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi son dönemde farklı bir strateji üzerinde çalışıyor. Marka yeni akıllı telefon modeli olan Redmi Note 8 Pro için belli aralıklarla yeni renk seçenekleri sunuyor. Telefon ilk etapta 3 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulmuş olsa da yakın bir zaman önce telefona hem mor bir renk eklenmişti. Hemen sonrasında ise bu modele okyanus mavisi renk seçeneği eklenmişti.

Deep Sea Blue olarak isimlendirilen bu renk seçeneğinin hemen sonrasında ise şimdi ise Electric Blue renk seçeneği ortaya çıktı.

Redmi Note 8 Pro Electric Blue Rengi

Yeni renk seçeneği yine mavi tonlarının öne çıktığı bir renk seçeneği olarak görülüyor. Fakat bu kez geçişli bir renge yer verildiğini de ekleyelim. Alt kısımda tamamen koyu mavi bir renk sunuluyor. Üste doğru geçtiğimiz zaman ise mavi tonunun açıldığını görüyoruz. Huawei modellerinde kullanılan geçişli renk teknolojisini destekleyecek olan akıllı telefonun, teknik özellikler kısmında bir fark sunmadığını da ekleyelim.

İlginizi Çekebilir: Redmi Note 8 Pro Bir Renk Güncellemesi Daha Aldı

Diğer serilerde olduğu gibi yine bu modelin sınırlı sayıda üretilmesi bekleniyor. Şimdilik satışlar sadece Hindistan genelinde yapılacak ve bu renk seçeneğini tercih eden kullanıcıların herhangi bir fiyat farkı ödemesine gerek kalmayacak.

Satışların Hindistan dışında yapılıp yapılmayacağını ise bilemiyoruz. Dediğimiz gibi bu modelin sınırlı satışı olacak. Bu nedenle ülkemizde dahil olmak üzere Avrupa ülkelerinde Redmi Note 8 Pro electric blue renginin satılmasına çok ihtimal verilmiyor. Markanın bu şekilde telefon için yeni renk seçenekleri sunması da söz konusu olacak.