Redmi Note 8 Pro Bir Renk Güncellemesi Daha Aldı

Redmi Note 8 Pro

Redmi’nin en çok önem verdiği akıllı telefon modellerinden birisi olan Redmi Note 8 Pro akıllı telefon modelleri için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Kısa süre önce telefon Efsane Cuma indirimlerine dahil edilmiş ve satış fiyatı 500 TL gibi bir indirimle aşağı çekilmişti. Bunun hemen öncesinde yeni akıllı telefon modelleri için renk güncellemesinin sunulduğunu görmüştük. Mor renk seçeneğiyle güncellenen Redmi Note 8 Pro akıllı telefonları için şimdi ise bir renk güncellemesi daha geldi.

 

Redmi Note 8 Pro Yeni Renkle Geliyor

Bu kez telefonun mavi tonunda yeni bir renk ile geldiğini belirtelim. Bu özel renk okyanus mavisi olarak duyuruldu. Diğer renkler ile değerlendirdiğimiz zaman çok şık bulduğumuz yeni renk seçeneğinin, mavinin iddialı bir tonunu sunduğu görülüyor.

Dikkat çekici yeni renk seçeneğinin şimdilik sadece Çin pazarında satışa çıkacağını da belirtelim. Redmi Note 8 Pro modelinin diğer pazarlarda ne zaman satışa çıkacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Daha önce tanıtılan özel mor renginin de sadece Çin genelinde satışa çıktığını görmüştük. Aynı durumun Redmi Note 8 Pro okyanus mavisi seçeneği için de geçerli olması bekleniyor. Özellikle Avrupa pazarında bu modeller için satışların başlaması 2020 yılını bulabilir. En azından şu an için beklenti bu yönde.

İlginizi Çekebilir: Redmi Note 8 Yeni Renklerle Güncellendi

Unutmadan yeni renk seçeneğiyle beraber telefonun fiyatının değişmediğini de söylemiş olalım. Yine Redmi Note 8 Pro okyanus mavisi modeli de 271 dolar üzerinden satışa çıkmakta. Bu da telefonun ülkemiz fiyatının da değişmeyeceği anlamına geliyor. Benzeri renk seçeneklerinin de gelmeye devam edeceğini düşünmekteyiz.