Redmi Note 6 Pro için MIUI 11 Yayınları Başladı

Redmi Note 6 Pro

Xiaomi, büyük bir hızla yeni arayüzünü telefonlarına ulaştırmaya çalışıyor. Yeni modeller için çok fazla sorun yok ancak eski modeller için güncellemelerin biraz zaman aldığını söylemek gerekiyor. Bu noktada son olarak Redmi Note 6 Pro akıllı telefon sahipleri için sevindirici bir haber açıklandı. Yapılan açıklamayla beraber Redmi Note 6 Pro akıllı telefon sahiplerine de MIUI 11 güncellemesinin sunulduğu duyuruldu.

Yeni güncellemenin sunulmasıyla beraber nasıl bir değişiklik olacağı konusunda da detaylar açıklanmış oldu. Hemen paylaşılan detaylardan söz edelim.

Redmi Note 6 Pro Güncelleme Aldı

İlk olarak güncellemenin bölge bölge yayınlanacağı konusunda bilgi verildi. Yani tüm kullanıcılar güncellemeyi anında alacak diye bir durum söz konusu değil. Bunun yanında güncellemelerin hızlı bir şekilde sunulacağının da bilgisi verildi. Yani güncellemenin dağıtımı aylar sürmeyecek. Birkaç hafta içerisinde dağıtımın tamamlanması bekleniyor. Güncelleme sunulduktan sonra ise Note 6 Pro akıllı telefonlarının işletim sistemi değişecek.

Takip edenler bilecektir, özellikle eski modellerde işletim sistemi kısmında bir değişiklik yapılmıyor. Birçok telefon Android 9 işletim sistemini kullanırken MIUI 11 güncellemesini aldı. Redmi Note 6 Pro modeli için bu durum geçerli olmadı. Söz konusu akıllı telefonlar güncellemeyi Android 10 işletim sistemiyle beraber alıyor. Telefonun işletim sistemi de tüm güvenlik yamalarıyla beraber Android 10 serisine yükseltiliyor.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi Note 10 Kamerası Rakiplerini Geride Bıraktı

MIUI 11.0.1.0.PEKMIXM sürümüyle gelen güncellemenin ülkemiz kullanıcılarına ulaşmasının birkaç haftayı bulması bekleniyor. Güncelleme ülkemiz için de yayınlandığı zaman, detayları paylaşacağız. Şimdilik dağıtımın tamamlanmasını beklemek gerekiyor.