Redmi K30 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Redmi K30

Xiaomi’nin bir başka alt markası olan Redmi, kısa süre sonra yeni amiral gemisi akıllı telefon modellerini tanıtmaya başlayacak. Markanın yeni akıllı telefon modelleri içerisinde en çok dikkat çekmesi beklenen seri ise Redmi K30 akıllı telefonları olacak. Yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleri arasında yer alması beklenen telefonlar için son olarak tanıtım tarihi ortaya çıktı. Telefonların ne zaman tanıtılacağını kesinleştiren paylaşım, serinin bazı özelliklerini de ortaya çıkardı.

Redmi K30 Aralık Ayında Geliyor

Daha önce paylaşılan bilgilerde Redmi K30 akıllı telefonlarının Aralık ayında tanıtılacağı kesinlik kazanmıştı. Fakat telefonların net olarak tanıtım tarihi konusunda bilgi paylaşımı yapılmamıştı. Beklentiler, Aralık ayının ilk çeyreğinde modellerin tanıtılması yönündeydi. Beklendiği gibi oldu. Bugün paylaşılan tanıtım posterlerinde telefonların 10 Aralık tarihinde tanıtılacağı görülüyor.

İlginizi Çekebilir: Redmi K30 Modeli için Detaylar Ortaya Çıktı

Paylaşılan posterlerde telefonların 10 Aralık tarihinde tanıtılacağı görülüyor ancak tek detay bu değil. Bunun dışında 5G desteğinin de vurgulandığı görülüyor. Ayrıca posterlerde 30W hızlı şarj desteğinin de vurgulandığını görmekteyiz.

Hem 5G desteği hem de hızlı şarj konusunda bilgiler var. Ek olarak ise tasarım konusunda çok önemli bilgi ortaya çıkmış durumda. Tasarım şimdiye kadar ortaya çıkan görsellerde yer alan tasarımı olduğu gibi yansıtıyor.

Yine telefonun ekran kısmında çift kamera kullandığı görülüyor. Ekrana gömülü olarak gelecek olan çift kamera dışında, tamamen çerçevesiz bir akıllı telefon sunulacağı da görülmekte.

Tamamen çerçevesiz bir akıllı telefon sunulması, tasarım kısmında Xiaomi çizgilerinin işaret edildiğini göstermekte. Telefon ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktığı zaman, paylaşmaya devam edeceğiz. Şimdilik 10 Aralık’ta düzenlenecek olan etkinliği merakla beklemekteyiz. Bakalım Redmi K30 ne kadar iddialı bir telefon olacak.