Redmi K30 Kamerası Belli Oldu

Redmi K30

Aralık ayı içerisinde tanıtılacak olan iddialı akıllı telefon modellerinden biri olan Redmi K30 modeli için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak söz konusu akıllı telefon modellerinin canlı görüntüleri yayınlandı ve telefonların özellikleri açıklandı. Şimdi ise Redmi K30 modelinin kamera özellikleri ortaya çıktı.

10 Aralık tarihinde Çin genelinde satışa çıkması beklenen yeni akıllı telefonların, Sony kamera sensörleriyle beraber geldiğini görmek mümkün olacak. Serinin içerisinde yer alan kameranın Mi Note 10 modelinin aksine 108 MP değerindeki kamera olmayacağını da belirtelim.

Redmi K30 Kamerası Sony IMX686

Marka tarafından resmi bir açıklama yok ancak Redmi yöneticisi Lu Weibing tarafından Weibo üzerinden yapılan paylaşım iddialı bir kamera kullanılacağını kanıtlamış oldu. Yöneticinin de bahsettiği kamera sensörlerinin ise 60 MP Sony IMX686 kamera sensörleri olacağı belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi, Ekran Altı Kamera Teknolojisi Üzerinde Çalışıyor

Sony tarafından sunulan IMX686 serisinin hem yapay zeka desteği hem de çok daha başarılı lenslere yer verdiğini görmek mümkün olacak. Muhtemelen sadece ana modelde yer alacak olan kamera sensörlerinin Pro modelde değişmesi mümkün olabilir.

Ana modelin dışında Pro modelinde de 108 MP kamera sensörlerinin kullanılması söz konusu olabilir. Ayrıca arka kamera kısmında tek kameranın kullanılmayacağını da ekleyelim. Diğer kameraların özelliklerinin neler olacağı da şimdilik net değil. Bunlar için 10 Aralık tarihini beklemek gerekiyor. Tanıtımdan sonra Redmi K30 bilgilerini aktarmaya devam edeceğiz.