Redmi K30 için Yeni Görseller Yayınlandı

Redmi K30

Amiral gemisi akıllı telefon modelleri arasında en iddialı serilerden biri olacak Redmi K30 modeli için sayılı günler kaldı. Çok kısa bir süre sonra yeni akıllı telefonların tanıtıldığını görmek mümkün olacak. 10 Aralık gününde düzenlenecek olan tanıtımın hemen arkasından telefonun detaylarını öğreneceğiz.

Bu süreçte yeni seri akıllı telefonların özellikleri ve görselleri de ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak Redmi K30 modelinin yeni görselleri yayınlandı. Telefonların tasarımını net bir şekilde ortaya koyan görseller, ilk defa arka kapağın da ortaya çıkmasını sağladı.

Redmi K30 Tasarımı Şaşırtabilir

Telefonun ekran kısmında Samsung’un Galaxy S10 akıllı telefonlarına benzer bir tasarım kullanılacağını zaten biliyorduk. Ekran üzerinde çift kamera kullandığını görmek mümkün olacak. Ekrana gömülü kamera tasarımı bir yana, arka kısımda ise tam olarak merkeze odaklanmış olan bir kamera düzeni sunulacak. Fotoğraf çok net değil ancak yeni seri akıllı telefonların Mate 30 modeline benzer bir kamera alanı sunduğunu göreceğiz.

İlginizi Çekebilir: Redmi K30 Nasıl Bir Telefon Olacak?

Dairesel kamera alanının içerisinde ortalanmış olan üst üste sıralı kameralar sunulacak. Beklenti bu alan içerisinde 4 arka kameranın bulunacağı yönünde. 64 MP, 8 MP, 13 MP ve 2 MP olmak üzere dört kameranın bulunduğu bir sisteme yer verilecek.

Yuvarlak bir kamera alanının kullanılmış olması Redmi K30 için sürprizlerin geleceğini işaret ediyor ancak henüz yeni seri akıllı telefonların tüm teknik özellikleri ortaya çıkmış değil. Bunun için 10 Aralık tanıtımını beklemek lazım.

Exit mobile version