Redmi K30 için Bu Kez Fiyatlar Ortaya Çıktı

Redmi K30

Tanıtımına çok kısa bir süre kala Redmi K30 konusunda tüm detaylar ortaya çıktı. Daha önce telefonların özellikleri ve tasarımlarından söz etmiştik. Şimdi ise bu modelin canlı görüntüleri ve fiyatları için detaylar ortaya çıktı.

Telefonların özelliklerinin bir kez daha doğrulandığı raporlarla beraber fiyatlar konusunda da beklenen değer ortaya çıkmış oldu. Dilerseniz telefon için özelliklerden ve fiyattan söz edelim.

Redmi K30 Uygun Fiyatlı Bir Telefon Olacak

Yeni akıllı telefon için ilk olarak tasarımın ortaya çıktığını söylemek yanlış olmaz. Bu kez de yayınlanan canlı görseller gösteriyor ki telefonun ekrana gömülü kamera sistemiyle geleceği kesin. Yine kamera kısmında ekrana gömülü çift kamera kullanılacak.

Bunun dışında tamamen çerçevesiz bir akıllı telefonla karşı karşıya olacağız. Yan kısımlarında biraz daha kavisli bir yapının sunulması da kullanım alanının genişlemesini sağlayacak. Teknik özelliklere baktığımız zaman ise yeni akıllı telefonların LCD panelle geleceği görülüyor. 6.6 inç LCD ekranlar 1080p çözünürlük değerine sahip olacak. 20:9 oranı sunacak olan ekranın yenileme hızı ise 120 Hz olacak. Ayrıca ekranda parmak izi sensörü kullanılması da söz konusu.

İşlemci kısmına geçtiğimiz zaman ise 8 nm üretim sürecinden geçen Snapdragon 730G modelini göreceğiz. 2.2 GHz hız sunan işlemci, Adreno 618 grafik birimiyle gelecek. 6 GB RAM miktarına sahip olacak olan modelin 64 GB depolama alanı bulunacak.

İlginizi Çekebilir: Redmi K30 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

64 MP + 13 MP + 8 MP + 2 MP olmak üzere 4 arka kamerası ve 20 MP + 2 MP değerinde çift ön kamerası da bulunacak olan Redmi K30, 4500 mAh değerinde pil ve 27W hızlı şarj sunacak. Bu özelliklerine ek olarak MIUI 11 arayüzünü de kullanacak olan serinin fiyatı ise 284 dolar olarak gelecek. Tabii ki bu özelliklerin henüz netlik kazanmayan özellikler olduğunu da belirtelim.

Exit mobile version