Redmi K30 Canlı Görüntüleri Ortaya Çıktı

Redmi K30

Amiral gemisi akıllı telefon modelleri arasında yer alması beklenen Redmi K30 akıllı telefonları için geri sayım hızlandı. Xiaomi Mi 10 modeli olarak global pazarda yerini alması beklenen yeni akıllı telefon modelinin belli aralıklarla detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak yeni akıllı telefon modeli için canlı görsellerin ortaya çıktığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Redmi K30 modeline ait olduğu iddia edilen canlı görsellerin paylaşılmasıyla beraber beklenen tasarım da bir önde onaylanmış oldu. Hemen yeni serinin tasarım detaylarından söz edelim.

Redmi K30 Tasarımı Nasıl Olacak?

Canlı görsellere baktığımız zaman telefonun ön kısımda ekrana gömülü kamera ile geleceği görülüyor. Zaten daha önce paylaşılan görsellerde de tasarımın bu yönde olacağı vurgulanmıştı. Canlı görsellerde de bu tasarımın doğrulandığını net bir şekilde görmekteyiz. Üst köşe kısmında yan yana sıralanmış olan çift ön kameranın yer aldığını göreceğiz.

Bunun dışında çerçevesiz ekran tasarımı sunulduğunu görmek mümkün olacak. Bu modelde çerçevesiz ekran kullanılmasının dışında 120 Hz ekran yenileme hızına yer verilecek. Snapdragon 730 serisi işlemcileri ve Adreno 618 GPU serisi grafik birimiyle beraber gelecek olan yeni akıllı telefonların, işletim sistemi kısmında ise Android 10 üzerine kurulu olan MIUI 11 sürümüyle beraber geleceği söyleniyor.

İlginizi Çekebilir: Redmi K30, MIUI 11 Kodlarında Ortaya Çıktı

Hazırlıkları tamamlanmak üzere olan Redmi K30 telefonu için tanıtımın ise Aralık ayında yapılacağını bir kez daha hatırlatalım. Aralık ayında yapılacak olan tanıtımdan sonra tüm bilgileri elde etmiş olacağız.

Exit mobile version