MIUI Quick Settings Uygulaması

MIUI Quick Settings

Akıllı telefonlarda kullanılan binlerce uygulama var. Tüm bu uygulamalar içerisinde akıllı telefonlara göre özelleştirilmiş olan birçok uygulamada bulunuyor. Xiaomi akıllı telefonları için de bu şekilde özelleştirilmiş ve en çok tercih edilen uygulamalardan birisi de MIUI Quick Settings uygulaması.

Akıllı telefonunuzdan hızlı ayarları yapmanıza olanak sağlayan mini uygulama, aslında bir kısayol uygulaması olarak da gösterilebilir. Öyle ki uygulamanın akıllı telefonlara bir hayli önemli işlevsellikler kazandırdığını görmekteyiz. Merak edenler için uygulamanın detaylarından da söz edelim. Bakalım MIUI Quick Settings neler sunuyor?

 

MIUI Quick Settings ile Hızlı Ayar Menüleri

Ruby Faick tarafından geliştirilen uygulama, MIUI’nın geliştirici moduna erişmenin basit bir yolunu sunuyor. Uygulama ile ağlar, bağlantılar ve ban modları arasında doğrudan geçiş yapabiliyorsunuz. Bunun dışında yine uygulama üzerinden bildirimlerinizi yönetme, ekran boyutu konusunda ayarlar yapma, güç modu için detaylı ayarlamalar yapma gibi avantajlarınız da bulunuyor.

İlginizi Çekebilir: Mi Watch için Yeni Bir Video Yayınlandı

Dahili olarak Android test ve donanım testi de sunan uygulama aynı zamanda gece modu kontrolleri sunmakta. Bu yönüyle MIUI Quick Settings uygulamasının oldukça avantajlı olduğunu da söylemek gerekiyor.

Hem oldukça işlevsel hem de çok fazla ayara ulaşmanızı sağlayan uygulamanın boyutu ise 2.9 MB olarak belirlenmiş. Android Lolipop ve üzeri işletim sistemleri sürümünü kullanan herhangi bir Xiaomi akıllı telefonlarında uygulamayı kullanabiliyorsunuz. Tüm ayarları ve düzenlemeleri yine kendinize göre özelleştirmenizin de mümkün olduğunu belirtelim.

Developer: Unknown
Price: Free