Mi Watch için Yeni Bir Video Yayınlandı

Akıllı telefonları için iddialı bir model daha tanıtacak olan Xiaomi, yeni akıllı telefon modelleriyle beraber yeni akıllı saat modellerini de sunacak. Markanın bu kez Xiaomi Mi Watch akıllı saatiyle karşımıza çıktığını göreceğiz. Çok daha iddialı bir akıllı saat olması beklenen serinin özelliklerine ilişkin paylaşımlar yapılmaya da devam ediyor.

Son olarak yeni akıllı saat modelinin tasarımını gösteren videolar paylaşıldı. Bu videolardan söz etmiş ve tasarımın Apple Watch akıllı saatlerine yakın olacağını dile getirmiştik. Yeni akıllı saat modeli için ortaya çıkan detayların hemen arkasından bu kez menüleri gösteren bir video ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Watch Nasıl Bir İşletim Sistemi Sunacak?

Saatin menülerini gösteren videoya baktığımız zaman, yeni akıllı saatin farklı bir arayüze sahip olacağı görülüyor. İddialar Xiaomi Mi Watch modelinde özel bir işletim sistemi kullanılacağı yönünde. Açıkçası ortaya çıkan arayüz, bunu doğrular nitelikte detaylar içeriyor.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi Watch Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı

Yine Android tabanlı bir işletim sisteminin sunulup sunulmayacağı konusunda kesin bir bilgi yok. Android işletim sistemi üzerinden geliştirilen yeni bir arayüz de görebiliriz, doğrudan markanın kendi işletim sistemini sunduğunu da görebiliriz. Bunlar için tanıtımı beklemek gerekecek.

[bs-embed url=”https://youtu.be/g9pbBRl0DYI”]https://youtu.be/g9pbBRl0DYI[/bs-embed]

Diğer özelliklere baktığımız zaman ise Mi Watch akıllı saat modelinin Snapdragon Wear 3100 işlemcilerini kullanacağını görüyoruz. Henüz bunların dışında bir detayın ortaya çıkmadığını söylemek gerekiyor. Tüm özelliklerin netlik kazanacağı tanıtımın da 5 Kasım tarihinde düzenleneceğini tekrar hatırlatalım. Hem yeni akıllı telefonlar hem yeni akıllı saat modeli hem de yeni akıllı televizyon modeli tanıtılacak. Detayları 5 Kasım tarihinden sonra alacağız.