Çift Ekranlı Xiaomi Mi MIX Geliyor

Çift Ekranlı Xiaomi Mi MIX

Xiaomi, akıllı telefonlarını baştan sona değiştirmeye başladı. Alpha akıllı telefon modelinde kullanılan sarmal ekran teknolojisi sadece bir örnek olarak gösterilebilir. Bunun sonrasında açılır kapanır kamera kullanan telefonlar, çerçevesiz modeller, kavisli ekranlı modeller gibi özellikle tasarım konusunda çok konuşulacak telefonların sunulduğunu gördük. Şimdi ise çift ekranlı Xiaomi Mi MIX modeli için patent görselleri ortaya çıktı.

Hem çerçevesiz hem de çift ekranlı bir akıllı telefon olarak geleceği görülen çift ekranlı Xiaomi Mi MIX akıllı telefonlarının patent görselleri de yayınlandı. Patent görsellerinin yayınlanmasının ardından, telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı da ortaya çıktı.

Xiaomi Mi MIX Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefonun patent görsellerine baktığımız zaman, arka kısımda 4 arka kamera kullanıldığını göreceğiz. Tıpkı iPhone 11 akıllı telefonlarında yer alan kare şeklinde kamera alanına yer verecek olan çift ekranlı Xiaomi Mi MIX, bu kamera alanı içerisinde 4 adet arka kameraya yer verecek. 4 adet arka kameranın hemen yanında ise ikinci bir ekran yer alacak. İkinci ekranın da kamera alanıyla aynı boyuta sahip olduğunu göreceğiz.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi Mix 4 Satış Sayfasında Ortaya Çıktı

İşlevsel bir ekran olması beklenen bu ekranda, telefon ters iken gelen aramaları görebileceksiniz. Ayrıca bu kısımda tarih gösterme, saat gösterme özellikleri de olacak. Beklenti müzik oynatma gibi işlevlerin de yine bu ekran üzerinden yapılacağı yönünde.

Ön kısma geçtiğimiz zaman ise yeni Xiaomi Mi MIX tamamen çerçevesiz bir yapıya yer verecek. Ön kameranın nasıl kullanılacağı ise bilinmiyor. Muhtemelen çerçevesiz tasarıma yer verildiği için açılır kapanır bir kamera alanının sunulduğunu göreceğiz. En azından beklenti bu yönde. Telefonun ne zaman tanıtılacağı konusunda ise bir bilgi olmadığını ekleyelim.

Exit mobile version