12 Telefon için MIUI 11 Yayına Açıldı

MIUI 11

Akıllı telefonlar için güncellemelerini hızlandıran markalardan biri olan Xiaomi, son olarak MIUI 11 arayüzünü duyurdu. Yeni arayüzün duyurulmasının ardından hızla güncellemeler sunulmaya başlandı. Birçok akıllı telefon modeli için dağıtıma başlayan marka, bir yandan da MIUI 11 için de yenilikler sunuyor. Son olarak öğrenci modlarından söz etmiştik. Öğrenci modu olarak gösterilen modla beraber 3 yeni özelliği kullanıma sokan Xiaomi, şimdi ise MIUI 11 güncellemesini 12 model için daha yayınladığını açıkladı.

MIUI 11 Güncellemesi Geliyor

Duyuruyla beraber tam 12 model için daha MIUI 11 güncellemesi yayınlandı. Güncellemenin yayınlandığı modeller ise şöyle;

Yeni güncellemenin bugün itibariyle bu 12 telefon için sunulduğunu belirtelim. Fakat burada bir detaydan daha söz etmemiz gerekecek. MIUI 11 güncellemesi şu an için sadece Çin içerisinde sunuldu. Yani bu modellerin global versiyonlarını kullanan kullanıcıların henüz güncelleme alamayacağını belirtelim.

İlginizi Çekebilir: Öğrencilere Özel MIUI 11 Güncellemesi

Ülkemizde de satılan modeller global versiyon modelleri. Haliyle bu modellerden herhangi birine sahip olan kullanıcıların biraz daha beklemesi gerekecek. MIUI 11 güncellemesinin yukarıda söz ettiğimiz 12 model için global olarak yayınlanması ay sonunu bulacaktır. Global versiyonlar için de güncellemeler yayınlanmaya başladığı zaman, sitemizde bu konuda bilgileri paylaşacağız. Şimdilik biraz daha beklemek gerekiyor.