Xiaomi Redmi Note 8T Kutu Görselleri Sızdı

Xiaomi Redmi Note 8T

Redmi Note 8 kısa süre önce duyuruldu. Beğeni toplayan yeni seri akıllı telefon modelleri bir yana, bu serinin özellikleri de bir hayli ilgi çekti. Ana modelin dışında markanın bir de Pro serisi tanıttığını görmüştük. Kısa süre önce yapılan tanıtımın hemen arkasından bu kez Xiaomi Redmi Note 8T akıllı telefonlarına ilişkin yeni bilgiler gelmeye başladı.

İlk olarak Xiaomi Redmi Note 8T modelinin beklenmedik bir şekilde satışa çıktığını görmüştük. Çinli bir e-ticaret platformunda, yeni modelin satışa çıkması tüm özelliklerin kesinlik kazanmasını sağlamıştı. Hemen sonrasında ise Xiaomi Redmi Note 8T modeline ait olduğu iddia edilen bazı kutu görselleri paylaşıldı.

Xiaomi Redmi Note 8T Nasıl Bir Tasarımla Geliyor?

Kutu görselleri yeni akıllı telefonun tasarımını ortaya çıkarmış oldu. Buna göre telefon arka kısımda üst üste sıralı 4 kamera kullanacak. Arka kısımda kullanılan 4 kameranın yanında ön kısımda ise su damlası çentik alanına yer verilecek. Standart serinin benzeri bir tasarım göreceğiz.

Telefonun teknik özellikleri bölümünde ise Snapdragon 665 işlemcileri öne çıkacak. Başarılı orta segment akıllı telefon, 4 arka kamerasıyla da farkını ortaya koyacak. 6 ve 4 GB RAM miktarları olmak üzere iki farklı RAM seçeneği de sunması muhtemele olacak olan serinin, Android 9 ile çıktığını göreceğiz.

Muhtemelen bu model için de kısa süre içerisinde MIUI 11 sürümünün yayınlanması söz konusu olur. Tüm bu özelliklerin dikkat çekeceği Xiaomi Redmi Note 8T akıllı telefonları için 199 dolar gibi bir fiyatın da sunulması bekleniyor. Tabii ki telefonun tanıtımını beklemek lazım ancak artık bu modellerin hazır olduğunu söylemek yanlış olmaz.