Xiaomi Redmi 8 Satış Fiyatı Belli Oldu

Xiaomi Redmi 8

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi tarafından sunulan uygun fiyatlı akıllı telefon modellerine sürekli olarak yenileri ekleniyor. Bu modellerden birisi de Xiaomi Redmi 8 akıllı telefonları olmuştu. Yakın bir zaman önce tanıtılan yeni akıllı telefonların, fiyat performans serilerinde gördüğümüz sistem özellikleriyle beraber geldiğini de belirtelim.

Dikkat çeken yeni akıllı telefon modellerinin açıklanmayan tek detayı ise telefonların fiyatı olmuştu. Yeni akıllı telefonların fiyatı için açıklanan rakamlar da yine beklentilerin dışına çıkan rakamlar olmadı.

Xiaomi Redmi 8 Fiyatları Nasıl?

İlk olarak Hindistan genelinde satılmasını beklediğimiz yeni akıllı telefonların 3 GB RAM kullanan modelinin fiyatının 112 dolar olacağı açıklandı. Bu bir nevi telefonların giriş modeli için istenen fiyat olacak. Bunun dışında 4 GB RAM miktarına sahip olan model için istenen fiyat ise 126 dolar olacak. Zaten telefon iki farklı versiyon olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni akıllı telefonların bu fiyatlarına karşın, özelliklerinin neler olduğunu merak eden kullanıcılar için teknik özellikleri de hatırlatalım. Öyle ki söz konusu akıllı telefonlar baştan beri söylediğimiz gibi fiyat performans serisi akıllı telefon modellerinden birisi.

İlk olarak bu modelde 6.22 inçlik bir ekran bulunacağını ekleyelim. 6.22 inçlik ekranla beraber HD+ çözünürlük değeri karımıza çıkıyor. İşlemci kısmında ise Snapdragon 439 serisi işlemcilere yer veriliyor. RAM kısmında bahsettiğimiz gibi 3 ve 4 GB RAM seçenekleri var.

Son olarak telefonların kamera teknolojilerinden söz edelim. Telefonun arka kapak kısmında 12 MP + 2 MP çift arka kamera bulunacak. Ön kısımda ise 8 MP değerinde tek bir selfie kamerası var. Tüm bu özelliklerle beraber satışların bu hafta içerisinde başlayacağını ekleyelim.

Fakat Xiaomi Redmi 8 modelinin küresel pazarda satışa ne zaman çıkacağı konusunda çok fazla bir bilgi bulunmuyor. Ülkemiz satışlarının ne zaman başlayacağı da kesin değil.